GO HDZ BiH Mostar dao punu podršku Pregovaračkom timu u nastavku rada

Gradski odbor HDZ-a BiH Mostar održao je izvanrednu sjednicu kako bi se članovi informirali o detaljima pregovaračkog procesa i aktivnostima oko izmjena izbornih pravila za Grad Mostar.

Članovi Pregovaračkog tima Slaven Zeljko, Vlatko Marinović i Damir Džeba iscrpno su upoznali članove Gradskog odbora o tijeku pregovora, pravnoj osnovi i svim poduzetim aktivnostima koje vode prema nužnim izmjenama i dopunama izbornih pravila za Grad Mostar.

Na sjednici se razgovaralo o utvrđenim kompromisnim modelima provedbe Odluke Ustavnoga suda Bosne i Hercegovine.

Nakon konstruktivne rasprave članova Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar, data je jednoglasna potpora članovima Pregovaračkog tima u daljim pregovorima koji se temelje na Odluci i Rješenju Ustavnoga suda BiH, kako bi svi građani Mostara iduće jeseni konačno ostvarili svoje demokratsko pravo na izbor Gradskog vijeća Grada Mostara, navodi se u priopćenju.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

  • Kada vidite ove likove . Vidite da je Lijan vidio dalje od svih 10 god unaprijed pa ih je uzeo sebi i to za sitne pare.Zeljko.Boka.Bake.Misko.Vujevic.Ita i.t.d.Medutim mi u HDZ u smo dali velike pare da ih dovedemo u HDZ e.Dragane dragi šta ti bi pa ih dovede u nase redove.Opet će nas izdati.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.