Zvijezda showa “Ljubav je na selu” iznenada preminuo u 32. godini – Jabuka.tv

Zvijezda showa “Ljubav je na selu” iznenada preminuo u 32. godini

Zvijezda showa “Ljubav je na selu” Josip Vodička preminuo je u utorak u poslijepodnevnim satima u 32. godini. Tužnu vijest potvrdio je njegov otac Damir.

Bio je mlad. Samo je zaspao. Došla je Hitna pomoć, tri doktora su mu pokušala pomoći, ali nisu uspjeli. Sumnjaju da je u pitanju srce, ali neće biti obdukcije, rekao je Damir u suzama, pišu 24sata.hr.

Josip, kojeg su prijatelji od milja zvali Joka, bio je vlasnik OPG-a u Požegi. Sam je brinuo o ovcama i svinjama. Imao je i voćnjak i zemlju na kojoj je sadio pšenicu, kukuruz, soju i suncokret. To imanje se nalazi u selu Bankovci u blizini Požege.

Josip je volio voziti motore, a godinama je bio član lokalnog DVD-a.

Nažalost mlad, danas nas je napustio naš brat Josip Vodička. Josipe neka ti je laka zemlja i čuvao te Sv. Florijan, napisalo je DVD Biškupci na Facebook stranici.

Bio je dobar dečko. Uskakao je kad god je trebalo, rekli su iz DVD-a.

Josip je jednom bio oženjen te je iza sebe ostavio sedmogodišnjeg sina. 

Bivša supruga i ja sporazumno smo se razveli 2016. zbog različitih mišljenja o životu, jednostavno su nam se razišli životni putevi, kazao je jednom prilikom. Josipov je svojedobno rekao da je njegov sedmogodišnji sin njegovo najveće blago i radost.

Josip je za sebe jednom prilikom rekao da previše radi i da je to bio jedan od razloga zbog čega se razveo nakon tri i pol godine braka. Prošle godine je u emisiji “Ljubav je na selu” pokušao pronaći ljubav, a sin je znao što je bila želja njegovog tate.

On zna da tata traži curu, zajedno nekad odemo u kafić pa meni tražimo djevojku, ispričao je Josip prošle godine u showu. Želio je naći djevojku koja će ga cijeniti i poštivati kao čovjeka, poljoprivrednika i ljubavnog partnera.

(www.jabuka.tv)