Gmail donosi promjene: Od sada zakazujemo slanje pošte na željeni datum i vrijeme

1.4. Gmail je navršio 15 godina, a davne 2004. godine kada je pokrenut, izgledao je mnogo drugačije nego danas. Spremnici pristiglih poruka bili su zatrpani neželjenom poštom, a nije bilo ni jednostavnog načina za pretraživanje poruka kao što je to danas. Osim toga, morali smo stalno brisati poruke kako bi ostali ispod ograničenja za pohranu.

Danas je Gmail izrastao u proizvod kojeg koristi 1,5 milijardi korisnika diljem svijeta. Gmail je tako preselio s radne površine računala na tablete i mobitele, olakšavajući nam svakodnevnu komunikaciju, a poruke je moguće svrstavati i po kategorijama, piše Večernji.hr.

Gmail se mnogo razvio tijekom proteklih 15 godina, a u budućnosti bi trebao biti od još veće pomoći. Primjerice, cilj je ažurirati Smart Compose kako bi se uključilo što više jezika poput španjolskog, francuskog, talijanskog i portugalskog i dovelo ih na Android.

Također, Smart Compose će personalizirati prijedloge za vas, a moći ćete i odlučiti kada će vaša e-pošta biti poslana u tuđu poštu. Time se omogućuje planiranje slanja e-pošte na željeni datum i vrijeme, što je korisno ako radite u različitim vremenskim zonama s onim kojim komunicirate ili želite izbjeći prekid nečijeg odmora.

(www.jabuka.tv) 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.