Glumica otkrila neobično pravilo na Nolanovom setu, reakcije nisu izostale

Christopher Nolan napravio je neke od najcjenjenijih filmova 21. stoljeća, a glumica Anne Hathaway otkrila je jednu zanimljivost s njegovog seta.

Hathaway, koja je glumila Catwoman u Nolanovom Vitezu tame: Povratak te radila s njim dvije godine kasnije na Interstellaru, otkrila je njegovo neobično pravilo na setu.

Chris ne dopušta stolice. Radila sam s njim dva puta. Njegovo objašnjenje je da ako imate stolice, ljudi će sjediti, a ako sjede, ne rade, rekla je glumica u videochatu s kolegom glumcem Hughom Jackmanom za Variety.

Mislim, on ima ove nevjerojatne filmove u smislu opsega i ambicija, tehničke sposobnosti i emocija. Uvijek završi sve prema rasporedu i prema proračunu. Mislim da ima nešto u tim njegovim stolicama, dodala je.

Naravno, reakcije na to nisu izostale na društvenim mrežama.


Glumica je otkrila kako je Nolan zabranio i mobitele na setu, što je manje neobično pravilo, s obzirom na to da je Jackman rekao kako su dva redatelja s kojima je radio, Darren Aronofsky (The Fountain) i Denis Villeneuve (Prisoners, Blade Runner 2), obojica imala isto pravilo.

Obojica su imala iste razloge. Obojica govore o prostoru koji je svet. Ako ste na mobitelu, gubi se energija, rekao je Jackman, prenosi Index.hr.

Njihov čitav razgovor možete vidjeti ispod.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.