Glumac kojeg pamtimo kao Malcoma ima velikih problema s amnezijom

Frankie Muniz već nekoliko godina ima problema s dugoročnim pamćenjem pa se nekih od vrlo važnih i upečatljivih dijelova vlastitog života i karijere uopće ne može sjetiti.

Američki glumac Frankie Muniz (33) proslavio se kao tinejdžer ulogom glavnog protagonista nekad iznimno popularne humoristične serije “Malcolm u sredini”, a ostvario je i nekoliko zapaženih uloga u holivudskim filmovima, no protekle dvije godine najviše se govorilo o njegovim zdravstvenim problemima, prenose 24sata.hr.

Muniz je još 2017. u američkoj inačici emisije “Ples sa zvijezdama” progovorio o svojim tegobama s dugoročnim pamćenjem, a u razgovoru za časopis People glumac je objasnio kako ga amnezija pobjeđuje, ali da i dalje ima velike planove i okreće se budućnosti.

Ljudi me često pitaju sjećam li se kad smo snimali neku scenu ili bili na dodjeli nagrada, ali ja se jednostavno ne sjećam toga. Mislio sam da moj mozak jednostavno tako funkcionira i da to nije ništa čudno, ali nisam bio u pravu, požalio se Muniz, koji je 2009. preživio tešku prometnu nesreću. 

U to vrijeme Muniz je, kao profesionalni vozač automobilskih utrka, zadobio potres mozga, a nakon toga je pretrpio i nekoliko lakših moždanih udara. 

Sretan sam što sam se mogao baviti svim tim stvarima koje su me veselile i ne mogu ni za čim žaliti. U posljednje vrijeme razmišljam samo o budućnosti i ne mogu dopustiti amneziji da me sputava. Previše je još toga čemu se radujem, dodao je glumac.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.