Glumac Andrija Milošević stiže u Mostar s komedijom “Zlatni lanac od bižuterije”

Zvijezda serije ”Andrija i Anđelka”, Andrija Milošević sa hit predstavom ”Zlatni lančić od bižuterije” na zahtjev publike ponovo gostuje u Mostaru i Sarajevu.

Nakon rasprodana dva termina predstave za Dan žena u Domu Mladih u Sarajevu, novi susret sa sarajevskom publikom zakazuje u istoj dvorani za 6. 12., dok će dan ranije nasmijati mostarsku publiku u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača.

Uživanje u predstavi sa najboljih mjesta publika Andrije Miloševića može osigurati već sada. Prodaja ulaznica je moguća u sustavu kupikartu.ba po cijenama 20 KM i 30 KM VIP mjesta. Popularni glumac u predstavi “Zlatni lančić od bižuterije” oduševljava igrajući lik Crnogorca Kostadina (Lale).

Tridesetpetogodišnji Crnogorac je neuspješni student i biznismen koji je naučio cijeli život živjeti na tuđi račun.
Lijepe djevojke su svuda oko njega, ali njemu ne treba žena za život nego žena koja će ga izdržavati. Neka bogata… I upravo takvu i nađe.

On oduševljeno računa kako je prevario i nju i njenu obitelj, međutim, bogataši ne bi bili bogataši da ih takav može lako prevariti.

Poznati glumac izvrstan je komičar, a to će i potvrditi ponovo mostarskoj i sarajevskoj publici izvedbom humoristične monodrame, s kojom će zabaviti i nasmijati do suza.

O samoj popularnosti predstave govori činjenica kako je Andrija na stalnim turnejama i da se za svako prikazivanje traži karta više. Novosti vezane za predstave pratite na facebook stranici organizatora.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.