Gledatelji popljuvali Zvijezde: "Stvarno degutantan show, Foxa treba prijaviti pravobraniteljicama" | Jabuka.tv

Gledatelji popljuvali Zvijezde: “Stvarno degutantan show, Foxa treba prijaviti pravobraniteljicama”

Svaki show s nekom formom natjecanja u Hrvata izazove podjele i žestoke komentare. Nakon što smo vidjeli kako su strasti uzavrele oko showa “Tvoje lice zvuči poznato”, isto se događa i oko RTL-ovih “Zvijezda”. S obzirom na to da se emisije snimaju unaprijed, a o pobjedniku odlučuje isključivo žiri, publika zapravo nema pravo glasa, no odlučila je reći što misli na društvenim mrežama.

“Nakon što sam mislila da ste dno postigli zlostavljanjem dječice u šou Zvjezdice, ove Zvijezde su još gore. Skoro u svakoj emisiji stavili ste jedan do dva klauna koji su vrlo često bili i intelektualno oštećeni. Ne znam što je smiješno i postoji li uopće publika kojoj je to lijepo za gledati kad se Fox ismijava nekom tko očito ne razumije i ima intelektualne teškoće. Još jadnije što u sprdanju sudjeluje Maja kao bivša natjecateljica RTL-ovog showa i to smatra jedinim uspjehom u svom životu. Ona dana s kandidatima kada pjevaju govori o emociji a poslušajte samo jedan od njenih malobrojnih uradaka. Stvarno degutantan show. Sliku popravlja Remi i Massimo, a čak i Toni se trudi biti pozitivan. Jadno za gledati. Foxove izjave bi lako mogle doći i na raspravu pravobranitelja različitih vrsta”, napisala je jedna gledateljica.

Najžešće komentare izazvao je najosebujniji član žirija, Goran Lisica Fox.

“Valjda jedino što ovaj tip može pružiti ovom showu je to da na svoj, vrlo osebujan način izvrijeđa natjecatelje kako bi gledanost bila nešto veća. žalosno je i tužno uopće što se takav pristup dozvoljava na nacionalnoj televiziji…”, tvrdi jedan gledatelj.

“Jedinica zbog Foxa….lik je katafuckingstrofa, di ste njega izvukli iz naftalina, dečku nije dao glas jer ima punđu, kakve su to spike, to je diskriminacija….jel on pogledao sebe kako izgleda prije snimanja?? Fox srami se…. Tko je uopće Fox?? Koja je poplava njega izbacila na svijetlo dana?? Nisam od njega čuo ni jedan jedini konkretni komentar, baljezgari sebi u bradu i glumi “facu”….nije kompetentan da komentira ikoga i išta… Maja, tko je ona?? Morat ću stvarno malo uguglati…”, dodaje druga gledateljica.

Ništa bolje nije prošla ni Maja Bajamić, za koju mnogi i dalje tvrde da ne znaju tko je.

Ništa bolje nije prošla ni Maja Bajamić, za koju mnogi i dalje tvrde da ne znaju tko je.”Čime je Maja Bajamić zaslužila da bude član žirija?” i “Mene samo smeta ova Maja..ko je ona uopće? Kako se u žiriju pored ikona ka šta su Massimo i Toni može nac neka nebitna i sitna kvazi zvizdica Maja koja da je imalo dobra ostala bi u Teškoj Industriji a ne nakon jedne snimljene pisme ošla u solo vode..wtf,šta ona misli da će nju neko slušat..ukratko jedino mi je ona onako bezvezna sa svojim komentarima tipa daj jaja brate…ako već želi bit faca nek onda kaže onako muški..daj brale nemaš muda za to i ala”, samo su dva od mnogih komentara na njen račun.

Nekima najviše smetaju izdanja u kojima se pojavljuje Antonija Blaće.

“Dica pivaju fenomenalno,,neka se tu neki ne uvride,,cak boje od nekih tu prisutnih..samo Antonija,,STAJLING KATASTROFA..TKO TO OD NJE ŽELI NAPRAVITI BABA ROGU..ZBOGOM POD HITNO TIM SPONZORIMA I FRIZERIMA TAKOĐER..OBUCI SE ANTONIJA DOMA KA OBIČNO I BIT ČEŠ ONA STARA ZGODNA ŽENSKA–ONI NEKA OBLAČE SEBE TAKO I ČEŠLJAJU..AJMEEEEE.UŽASSSSS!, piše jedna gledateljica.

Jedini koji komentare može čitati sa zadovoljstvom je Massimo:

“Ovaj žiri je strava i užas. Umišljena samodopadna Maja za koju nitko nikada nije čuo, antipatični Cetinski i Fox, “reperica” Remi. Tu je jedino Massimo ispravan”.

“Što više gledam, Massima sve više poštujem. Znala sam da je gospodin, ali u ovoj emisiji je me još više oduševio prije svega iskazanim poštovanjem prema kandidatima i razumijevanjem njihove treme/neiskustva/mladosti… O ostalima je sve i više nego rečeno”.

“Fox ne može nikako uljepšat, čovjek je jako arogantan s jako bezobraznim komentarima na tuđi izgled…zna bit jako neugodan, za razliku od Massima koji je gospodin”.

(Index.Hr)


4 komentara

  • Svaki show je za debile i degutantan je, zato se i zove – show. Mudro iskorištavaju kvazi snove djece, pa i odraslih već budala. Tu se uvijek može pronaći pedofila, gejeva i sličnih paćenika. Isto kao na BBC onaj sad pokojni pedofil Saville, pedofil Cosby show, čak i onaj sa HRT-a ima aferu što je vodio dječji show itd. Progledaj stoko needucirana.

  • Jesam dama ali anonimni ako si frustriran pravi sou tako sto ces glavom o zid a ne vrijedjat citatelje jabuke.Da damski zakljucim stoka te napravila majmune koji je progledao.

  • Prebacim program čim ovi počmu isto i Tvoje lice zvuči poznato kao i ona emisija što je vodi istočnjačka zvjezdica Belma a mislim da je i Maja.
    Bože sačuvaj šta se emitira na hrvatskoj televiziji.

Komentiraj: