Glazbena škola Ljubuški daruje vas koncertom klasične glazbe

HKD Napredak, podružnica Ljubuški i Glazbena škola Ljubuški daruju vas koncertom klasične glazbe koji će se održati u nedjelju, 19. travnja  u crkvi sv. Kate u Ljubuškom, s početkom u 19.30 sati.

Na koncertu će nastupiti učenici Osnovne glazbene škole Brotnjo: Sara Brkić – violina, Lara Jurešić – gitara, Marijeta Šarac – violina, Leonarda Šarac – gitara, Martina Kordić – violina, Ana Jerkić – violina i  učenik Srednje glazbene škole Široki Brijeg, Ante Slišković – violina.

Na repertoaru su djela: Kalinskog, Riedinga, Bacha, Tarrega, Carullia, Machada, Baklanove, Ramoa, Papandopula, Mendelssohna i Novačeka.

Sve ljubitelje glazbe srdačno pozivamo da dođu podržati mlade umjetnike koji će kreativnost i kvalitetu svog muziciranja rado podijeliti, ali i provjeriti narednih dana na federalnom i međunarodnom natjecanju u Sarajevu i Splitu.

Povod koncertu je želja učenika da njihova glazba bude više od samog uspjeha na natjecanju, da bude dar za Vas! Zato se nadamo da ćete svojim dolaskom uveličati ovaj glazbeni događaj te se ujedno zabaviti i uživati zajedno sa našim mladim talentima, navode iz HKD Napredak.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: