Glasnović o testu na teške droge: “Seks, lova i đavolova perut! Rokaju se u WC-u!”

U povodu izricanja pravomoćne presude Huanitu Luksetiću i nedavne objave krivotvorenih fotografija ministra poljoprivrede, stranka Slobodna Hrvatska organizirala je akciju “Testirajmo vjerodostojnost”.

Ispred Sabora zastupnicima su ponudili besplatno testiranje na teške droge. Cilj im je da takva testiranja postanu redovita.

Ranko Ostojić (SDP) kazao je bi pristao na testiranje kada bi to bilo regulirano zakonom, javlja HRT.

Kad bude to u zakonu, onda ćemo to napraviti. Zašto bi zastupnici bili drugačiji od drugih građana, da se eventualno testiraju, rekao je Ostojić.

Saborski zastupnik Živoga zida, Tihomir Lukanić, komentirao je akciju Slobodne Hrvatske.

Apsolutno, u svakom trenutku, imate li tester? Ajmo se testirati, zašto ne? Ajmo u WC, odgovorio im je, prenosi Jutarnji list.

No, uvjerljivo najzanimljiviji je bio susret aktivista s zastupnikom Željkom Glasnovićem. Na pitanje je li se voljan testirati na teške droge, Glasnović je ispalio: Naravno, zašto ne?, pa, između ostalog, rekao: – Sve glave koje dolaze gore trebaju na “piss test”! Mogu li nekog cinkati? Da, imam neke glave, već sam neke identificirao. Imam sumnje… Imate gore ljude koji su rajski vrt za kliničke psihologe. Imate narcističkih poremećaja, psihopata… Ja nisam profesionalac, ali to je moje skromno zapažanje…

Glasnović tvrdi kako je vidio kako školarci u saborskom WC-u puše travu. Rokaju se u WC-u!,  izjavio je.

Na kraju razgovora ispred ulaza u Sabor Glasnović je ponudio svoje viđenje situacije s drogama i političarima: Uvijek netko pada na dvije skliske kore banane – seks, lova i đavolova perut. Neke glave će nakon šmrkanja imati jednu nosnicu!

Pogledajte video razgovora s Glasnovićem.

Željko Glasnović o testiranju na droge

Saborski zastupnik Željko Glasnović spremno je pristao na testiranje na droge, a pozvao je aktiviste i da testiraju "teroriste" u Saboru. Više na: https://bit.ly/2Sg50nh

Posted by HRT Vijesti on Thursday, 31 January 2019

(www.jabuka.tv)


2 komentara

  • Gazi sve, generale.. pratim svako tvoje izlaganje i naravno čitam komentare ispod.. provodite Egzorcizam pa se glave koje prozivaš, tj koje se pronalaze u vašim govorima, u komentarima otkrivaju i imaju ponašanje slično osobi tokom provedbe egzorcizma.. samo nastavite.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.