Glamurozan poslovni domjenak HT Eroneta nakon otvaranja MOFF-a

Filmom “Sam samcat” Bobe Jelčića u Hrvatskome domu “Herceg Stjepan Kosača” počeo je 12. Mostar film festival. Glavni sponzor i partner ove mostarske filmske priče je HT Eronet.

Nakon otvaranja MOFF-a, u Ljetnikovcu “Radobolja” održan je tradicionalni godišnji poslovni domjenak HT Eroneta, koji je okupio više od 500 gostiju, poslovnih partnera i prijatelja. Nazočnima se, na početku programa, obratio predsjednik Uprave HT Eroneta Vilim Primorac koji je, između ostaloga, istaknuo:

Sretan sam što vas večeras ovdje, u prekrasnom ambijentu Ljetnikovca “Radobolja”, mogu pozdraviti na tradicionalnom poslovnom prijemu HT Eronetauz koji smo, i ove godine, četvrti put zaredom, vezali Mostar film festival, a što je dokaz više kako, kao društveno odgovorno poduzeće, znamo prepoznati sve ono usmjereno obogaćivanju naše zajednice i kulturnoga života uopće, rekao je Primorac.

Primorac je istaknuo i kako s približavanjem kraju ove godine sa zadovoljstvom može kazati kako HT ERONET nastavlja pozitivan trend poslovanja, uz vrlo uspješnu transformaciju i modernizaciju tvrtke.

Naše poslovno djelovanje, u značajnoj mjeri, rezultat je uloženog visokog znanja, kompetencija i bogatog iskustva te predanog rada zaposlenika, na što smo posebno ponosni. Naš moto – “Digitalna kompanija za digitalno doba“, jasno kaže da će HT Eronet ubuduće biti jedan od glavnih aktera i pokretača digitalnih promjena ubrzanog razvoja cijele regije. S tim u vezi osvrnuo bih se na početak rada 4G mreže i naglasio da su, s naše strane, svi tehnički i drugi preduvjeti ispunjeni, čekamo licenciju za komercijalni rad. To znači – HT Eronet će, u vrlo kratkom razdoblju, svojim korisnicima ponuditi nove usluge temeljene na 4G mreži.

Kako je dalje dodao, u godini koja polako ostaje za nama, HT Eronet još jednom je pokazao svoju društvenu osjetljivost i odgovornost.

Naglasio bih suradnju sa Sveučilištem u Mostaru gdje, sinergijom znanja, kompetencija, izvrsnosti, možemo napraviti nove iskorake i dati obol zajedničkoj digitalnoj budućnosti. Hvala i svim našim partnerima, vama, gospodo, što ste nas prepoznali i poklonili svoje povjerenje, zaključio je Primorac.

Tijekom večeri prezentirani su najznačajniji projekti i aktivnosti HT Eroneta kroz proteklih godinu dana.

Svečanosti je nazočio i predsjednik HNS-a i HDZ-a BiH dr. Dragan Čović, kao i brojni predstavnici izvršne, zakonodavne i sudske vlasti s državne i federalne razine, županijski, općinski i gradski čelnici, predstavnici Sveučilišta u Mostaru, kulturnih institucija i medija.

U zabavnom programu nastupile su Mostarske mažoretkinje s efektnom svjetlosnom točkom, Mate Miličević na gitari te tamburaški sastav “Gazde” kao posebni gosti večeri.

Mostar: Brojni slavni i poznati na otvorenju 12. MOFF-a

(www.jabuka.tv)