Generali Rojs i Prkačin u Bujici komentirali stanje u BiH

Generali Rojs i Prkačin u Bujici komentirali stanje u BiH – obojica su ismijali Komšića i zatražili oštre reakcije službenog Zagreba radi zaštite prava Hrvata.

Generali su u drugom dijelu emisije podržali Penavu i osudili Plenkovićevo nepriznavanje potpisa za referendum koji traži Građanska inicijativa “Narod odlučuje”, piše Kamenjar.com.

Hrvatska, nažalost, nema državnika kao što je bio dr. Tuđman koji i pod cijenu sankcija ne bi dao na Hrvate u BiH, izjavio je u Bujici general Ljubo Ćesić Rojs.

Rojs je Željka Komšića nazvao “Jugoslavenčinom”, a general Ante Prkačin bio je jasan: Najbolje rješenje je treći entitet!

Prkačin je podržao i Penavin skup u Vukovaru: To nije bilo usmjereno protiv Plenkovića, to je prvenstveno bilo usmjereno protiv Plenkovića!

Rojs je u Bujicu rekao da je potpisao za referendum kojim se traži promjena izbornog sustava: Ne vjerujem ministru Kuščeviću, samo dragom Bogu vjerujem! 30.000 Hrvata sigurno nije nepismeno!

Prkačin je prozvao Plenkovića: Postao je nezamislivo bahat, a u životu se nije potukao, to sa potpisima moglo bi ga skupo stajati.

(www.jabuka.tv)


23 komentara

 • Šta o Rojsu govore nakadašnji uposlenici Monitora, 66 pukovnije, inženjerije koji su fiktivno odrađivali radni staž, a danas su većinom nasudovima, burzama rada ili su umrli?

  12
  2
  • Snašli su se Rojsovi uposlenici u Monitoru.Kako su tada imali vezu da izbjegnu rat tako su poslije dobili posao uhljebi i dobro žive i živjeli i glavu sačuvali.

 • Rojs ko Rojs. Ponavlja se ko papagaj, a nešto mu i ne vjerujem baš sve…Ali ovaj Prkačin je kralj…mogu ga slušat beskrajno. Žao mi je što mu ne daju prostora. Na HTV-u nije bio čini mi se još od Latinice. Makar je Latin š.pak, ovi su sada još gori…

  14
 • Moj Rojs kao General i većina vas imali smo priliku imati drzavuHecegBosnu,vi ste nas izdali i pokrali sebi ste napravili vile i sredili mirovine otvorili firme,isti ste vi kao pojedini politicari koji ste otrali Hrvatski narod u bjeli svjet trbuhom za kruvom,isto je to sto su nasi didovi i ćaće otisli u bjeli vjet 1970 godina,vi ste izdali Hrvatski i prodali.

  13
  2
 • Zasto ne pricas o firmi WELTPLAT Rojs?? Kako se tamo radi prava diktatura.a sef ti je rodak. Najprije meti ispred svoje juce onda brbljaj o drugima. Kolike su place i “djecji doplatak”?? ZALOSNO!

 • Rojs se jedan glupan nepismeni i koji se povlaci od ureda do ureda i prosi samilost. Neuk i neobrazovan. Prkacin pametan, bistar, razuman kao i uvijek do sada…Prkacin ispravno sve rekao, Roks lupa gluposti i sramoti hrvatski narod. Kome o. Moze biti voda i uzor, nikome…

  8
  1
 • Sve sto se pocelo ispalo je drugacije ,hvalidba mi pomagali ovima pnima dok su momci ginuli Jeli suradnja s neprijateljima pogotovo u ratnom vihoru veleizdaja????

 • Za Rojsovu “genijalnost” i naklonost su se borili mnogi intelektualci iz redova Hrvata, mnogi mr. sc. , dr.sc. , dipl, ing. što je i sam Rojs iako ne zna iz čega, pa smo i zapeli u slijepoj ulici gdje se danas nalazimo. Prepustiti se slijepcu da te vodi, prepustiti se gluhom da te sluša i nijemom da te brani mogu samo Hrvati. Palilo je jedno vijeme vikati “Tuđman”, “Tuđman”, “Tuđman”, “Tuđman”, “Tuđman” i na tome temeljiti karijeru “uspješnoga” političara i gospodarstvenika. Vidimo da to i danas koriste i drugovi Plenković i Gago jer to navodno još uvijek “pali” kod jadnog neukog biračkog tijela koje njihovi mobilni timovi dovode na glasačka mjesta da glasuju “za Vranu”, dok ih je ta ista Tuđmanova “ostavština” uputila na kopanje kontejnera, na iseljavanje u potrazi za poslom, a Hrvate u BiH ostavi bez HZHB, ostavi bez trećega”, ostavi bez bilo kakvih prava. Nitko ne priča o suštini, već pričaju o posljedicama, nitko ne spominje uzroke. Uzrok svemu je ne provođenje LUSTRACIJA i predaju država u ruke udbokosovcima=komunjarama. Gangrena udbokosa se toliko raširila i uzela maha da treba amputirati zaraženi ekstremitet ako se želi spasiti tijelo.

 • Gospodine Rojs ,,mirovina ,,tebi je to spas da vise ne nastupas javno ,,,sto manje to bolje,,,mlatit praznu slamu je cisti promasaj,,,,,moj savjt ti je mirovina ,mirovina ,mirovina u vakom pogledu i daleko od javnih istupa,,.,,

 • Rojs dobro ti ovaj gore reče dobio si mirovinu i sve ostale povlastice iz Betina došao u Zagreb ,pod Sljemenom kuću stekao stanove,aute,a toliko djece da ne bi rata ne bi ni za kruha i šuti i skloni se .

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.