Gdje se igra polufinale Davis Cupa? Opet odgoda odluke…

Hrvatski teniski savez ponovno je od Međunarodnog teniskog saveza zatražio odgodu roka za prijavu domaćina polufinalnog dvoboja Davis Cupa sa SAD-om (14-16.9.). Prvi rok bio je 30. travnja, a sljedeći, 20. svibnja, sada je produžen za još 10 dana, dakle do 30. svibnja.

Naizgledniji kandidati za domaćinstvo su Split ili Zadar, ako bi se igralo u dvorani. Međutim, prema želji igrača i izbornika, razmatra se i igranje na zemlji na otvorenom, piše 24sata.hr.

Tu u obzir dolazi Umag, Žnjan pa čak i nogometni stadion na Poljudu, za što se HTS obradio Vladi Republike Hrvatske s molbom za sufinanciranje zbog izgradnje sve popratne infrastrukture te se čeka konačna odluka.

S obzirom da se od sljedeće godine očekuju velike promjene u formatu održavanja Davis Cupa, ovo je vjerojatno posljednja prilika da najbolje hrvatske tenisače u akciji vidimo uživo.

Ispred Hrvatskog teniskog saveza stoji zadaća da riješi svoje zavrzlame oko vladajuće strukture i da napokon donese odluku gdje ćemo pratiti drugi polufinale naše reprezentacije u zadnje tri godine.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.