Gagro u stručnom stožeru reprezentacije

Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Faruk Hadžibegić dobio je suglasnost da izabere članove stručnog stožera.

Pored Elvira Rahimića i Almira Seferovića, koji su bili i ranije, izbornik se odlučio još za svog dugogodišnjeg suradnika Mehmeda Janjoša, kao i za Nenada Gagru i Sinišu Mrkobradu.

Obavio sam razgovor sa svima i nema dileme ovo je jedan kompetentan stručni stožer. Nisam ranije želio govoriti o imenima, dok prvo s njima ne pričam. Lako smo se dogovorili i svi su sa zadovoljstvom prihvatili da budu dio ove priče. Siguran da ćemo zajedno tražiti najbolja rješenja za utakmice ili neke specifične situacije, naglasio je Hadžibegić.

Izbornik je dodao da planira da, čim završi obilazak i razgovor s igračima, održi i jedan radni sastanak sa članovima stručnog stožera.

Znam da svi sa puno ambicija, odgovornosti i želje ulazimo u ovaj posao te da ćemo dati sve od sebe da napravimo dobru atmosferu u i oko reprezentacije i ostvarimo cilj koji je pred nama, zaključio je izbornik.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

  • sve po nacjonalnom
    kijuču.zašto nema nitko iz fincinog sejdinog tabora.🤣
    vahu.neinteresuje nacjonalni kijuč zato neće da prihvati bih repku.onaj smlaćo hadžibegić objeručke prihvatio najgori bih izbornici hadžibegić Prosinečki baždarević

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.