Frizura nekad vrijedi više od 1.000 riječi

Imate li kosu najčešće skupljenu u rep, raspuštenu, kratku ili uvijek sređenu? Dovoljno je znati ovako jednostavnu činjenicu i već moći ‘pročitati’ ženu koja je nosi.

Ako godinama nosite istu frizuru, to mnogo govori o vašem karakteru. Bilo da volite konjski rep, dodatke za kosu, ravne šiške, razbarušeni ili uredni bob, vaša frizura odaje štošta o vašem stilu i osobnosti.

Konjski rep

Na prvu loptu kosa čvrsto skupljena na zatiljku može nas asocirati na školarke, no ustvari ukazuje na vrlo odvažnu ženu. Naime ona koja se odluči na takvu frizuru, kao da poručuje svijetu da nema vremena za gubljenje na uređivanje, nego je zauzeta i ima prečeg posla.

Bob

Ovakva frizura također pokazuje djevojku koja se ničeg ne boji i spremna je iskušati nove stvari. Žena koja nosi bob spremna je uvijek preuzeti inicijativu, zasukati rukave i obaviti posao.

Raspuštene kovrče

Puštanje kose ‘na slobodi’, bez ikakvih preparata, gumica, ukosnica i sl. ukazuje na vrlo samouvjerenu ženu koja se nema potrebe ikome dokazivati već se osjeća vrlo udobno u svojoj koži i dovoljno sigurno čak i kad možda svaka vlas na glavi ‘vodi svoju politiku’.

Frizura kao iz salona

Žene koje uvijek izgledaju kao da su upravo izašle iz frizerskog salona, svjesno ili ne pokazuju da u životu preferiraju red i dosljednost. No redovito održavanje glamuroznog izgleda može djelovati pomalo zastrašujuće ljudima oko vas.

Modni detalji za kosu

Žene koje rado nose ukrase za kosu pokazuju da se vole istaknuti u masi. One se ne plaše promjena ni pomicanja granica, a vole se zabavljati i uvijek su u potrazi za avanturama.

(Magazin.hr)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.