FOTO: Završen 7. grudski festival tenisa i druženja

Tradicionalni teniski turnir parova, sedmi po redu, organiziran kao festival tenisa, uspješno je završio u Grudama.Teško je tko mogao vjerovati, kada je sportski entuzijast Rafael Mikulić osnovao teniski centar u Grudama i pokrenuo turnir, da će to u ovako maloj sredini opstati i izrasti u respektabilno mjesto susreta ljubitelja i znalaca tenisa. Međutim, s mnogo rada i truda, ovaj je turnir, organiziran na vrhunskoj razini,i s neobičnim imenom TENIS IGRA-PISME PIVA-VINO PRIMA već u prvoj godini osvojio mnoge poklonike ovoga sporta.

Tako je bilo i ove 2011. godine, po svemu najuspješnije do sada, kada je završen turnir, koji je trajao od 30. rujna do 2. listopada, i u kojemu je sudjelovao rekordan broj tenisača, 36 parova: iz Slavonskoga Broda, Vinkovaca, Bosne i Hercegovine i Dalmacije. Bobić Dejan “KUM” ovog druženja odlucio je da se igra do 8 gemova,da se može turnir zavrsiti na vrijeme.
Polufinalisti domaći igrači Tomas Damil/Mikulić Doni – Lešina Mijo(IM)/Lešina Zoran(IM) 8/6, Jurković Jadranko(ŠI)/Politeo Alen(ST) – Ćorić Vito(ŠB)/Jarak Dalibor(ČP) 8/2. Finale Jurković/Politeo – Tomas/Mikulić 8/5. Šampion turnira Mikulić Ljubo. Vicešampion Ateljević Radenko-Rašo(BL).Utješni turnir Taner Kruno(VK)/ Sučević Dario(ST). Svima gore navedenima su uruceni pehari koje je posebno za ovu prigodu izradio Špiro. Športska natjecanja i druženja i ove su godine bila obogaćena pjesmom i glazbom slavonskih tamburaša, bećara iz Brotnja, dalmatinskom pismom Tria iz Metkovića i harmonikom doktora Sučevića.Naravno, i ovogodišnji je susret protekao u lijepomu ozračju zahvaljujući također razumijevanju i potpori brojnih poduzetnika iz samih Gruda i šire regije,a i nasim ribolovcima na ulovu rijecne ribe, a posebno Goranu kao i kuharima Draganu, Mići, Dadi koji su pripremili specijalitete Hercegovačko-Slavonske kuhinje.

DSC_0049_resize_resize.jpg
DSC_0056_resize_resize.jpg
DSC_0094_resize_resize.jpg
DSC_0106_resize_resize.jpg
DSC_0108_resize_resize.jpg
DSC_0119_resize_resize.jpg
Bez sumnje je ovo zabavni sportski događaj godine u Grudama Ako i je jedini, vrhunski je, prepoznat je od mnogih teniskih  majstora i duboko se nadamo da će i sljedećih godina biti primjer organizacije sličnim događajima.
(www.grude-online.info)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.