Formira se druga Jadranska liga?

Glavni menadžer Jadranske lige Roman Lisac rekao je danas da svi klubovi regionalno natjecanje smatraju svojim i da će ono uskoro biti rekonstruirano.

“Svi klubovi su pokazali totalno jedinstvo, oni ovu ligu osjećaju kao svoju, prije svega jer idemo u rekonstrukciju lige, koja je prihvaćena i uskoro će sve biti jasno”, rekao je Lisac novinarima u Beogradu.

Lisac je istakao da se novi koncept regionalnog natjecanja priprema i da će biti završen do 15. svibnja.

“Tada će se sve znati što i kako. To je bio problem, koji je riješen. Ne vidim razloga da se priča bilo kakva priča o nekoj novoj ligi i vjerujem da će klubovi popustiti jer je to sada njihovo. Klubovi su osnovali, klubovi će i ugasiti ligu”, kazao je Lisac.

Generalni menadžer je istaknuo da nema nedoumica i da Jadranska liga i dalje ima dva mjesta u Euroligi. Dodao je i da ima puno želja za organizaciju drugog ranga regionalnog natjecanja i da će se ono morati dogovoriti “kad-tad”.

“Više puta je bačena rukavica da to organiziraju savezi. Nije da idemo u neke ratove i nešto na silu da radimo, ali imamo toliko upita, želja, molba klubova svih država da ćemo kad-tad morati to napraviti. Ako neće savezi, mi ćemo, a sve zavisi od dogovora. Želio bih da se dogovorimo za dobrobit košarke i ispred nas su veoma značajni dani”, zaključio je Lisac.

(Bljesak.info | agencija Beta)

Komentiraj: