FK Željezničar u problemima: Zbog kašnjenja isplate dugovanja Petroviću “visi” mu Europa?

FK Željezničar bi mogao ostati bez licence za europska natjecanja koju izdaje Komisija za licenciranje jer na vrijeme nisu izvršili sve obaveze prema nekadašnjem treneru Slavki Petroviću, piše Sportski Žurnal.

Petroviću je prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba, trenutno rukovodstvo kluba isplatilo sva dugovanja, ali neslužbeno s nekoliko dana zakašnjenja.

Ako se ova pisanja Sportskog Žurnala  ispostave točnim, klub s Grbavice bi se našao u ogromnim problemima s obzirom na probijeni rok za isplatu pa mu Komisija za licenciranje ne bi trebala izdati licencu za europska natjecanja, čak i ako to na terenu izbori.

Podsjetimo, Slavko Petrović je Želju vodio u periodu od kolovoza 2016. do srpnja 2017. godine, ali se ovaj stručnjak i sarajevski tim nisu razišli na prijateljski način. Par dana prije nego je otjeran, Petrović je dobio jednoglasnu podršku Upravnog odbora pa po svemu sudeći takvo nekorektno ponašanje nema namjeru lako zaboraviti.

Željezničar je srbijanskom stručnjaku ostao dužan nekoliko desetina tisuća maraka, koje je Petrović odlučio i naplatiti u čemu je i uspio. Ipak, Plavi su zakasnili s uplatom i rastanak s Petrovićem bi na kraju mogao biti još i bolniji.

SportSport.ba je pokušao kontaktirati Petrovića, ali u tome nisu  uspjeli i svakako bi bilo veoma zanimljivo čuti njegovu stranu priče.

Ovaj 60-godišnji stručnjak je Željezničar vodio u 36 utakmica, a imao je učinak od 21 pobjede, 10 remija i pet poraza.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.