FK Sarajevo “financijski drastično” kaznio Kodru i igrače

Sarajevo ovog proljeća igra protiv svim očekivanja, posebice sarajevske javnosti i medija. Momčad Mehe Kodre ispala je iz Kupa, a u prvenstvu je prosula pet bodova u dvije zadnje utakmice.

Nakon poraza od Veleža u subotu FK Sarajevo je u nedjelju imalo izvanrednu sjednicu Upravnog odbora, nakon kojeg su izašli s priopćenjem:

‘Na izvanrednoj sjednici Upravnog odbora FK Sarajevo, odlučeno je da igrači prvog tima, te članovi Stručnog stožera, zbog loših sportskih rezultata ostvarenih u ožujku, te prikazanog zalaganja, koje nije dostojno FK Sarajevo, snose drastične financijske kazne u skladu sa važećim aktima i pravilnicima luba.

Također, Upravni odbor istakao je punu i apsolutnu podršku Šefu stručnog stožera FK Sarajevo, Mehi Kodri, u nastavku započetih procesa razvoja prvog tima bordo kluba.

Članovi Upravnog odbora FK Sarajevo podsjećaju sve uposlenike, igrače, trenere i suradnike, na postojanje internih akata Kluba, a posebno kodeksa ponašanja na terenu i izvan njega, te da se isti moraju primjenjivati i poštovati ili će u protivnom slijediti sankcije.

Svjesni da je kreirana prevelika medijska pažnja prema FK Sarajevo, Upravni odbor donio je odluku da svi medijski istupi od strane sportskog dijela kluba, koja se odnosi na sve trenere svih kategorija, sve igrače svih kategorija, sportskog direktora, te šefa stručnog stožera, budu ograničeni na službene press konferencije, komentare prije, tijekom i nakon službenih utakmica kluba, te tijekom druženja sa novinarima u za to predviđenim terminima.

Također, svjesni da naši navijači i simpatizeri imaju pravo da budu razočarani i ljuti zbog (ne)postignutih rezultata prvog tima FK Sarajevo, pozivamo i apeliramo na sve one koji su odani i vjerni našem klubu, a takvih je većina, da ekipi i klubu zajedno osiguramo potrebni mir i da se zajedničkim snagama vratimo na pobjednički kolosijek, te zajedno ostvarimo zacrtane ciljeve’, stoji, među ostalom, u priopćenju FK Sarajevo.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.