Filmska potjera završila u Mostaru teškom prometnom nesrećom (FOTO)

Jutros oko 10 sati je na sjevernom izlazu iz Mostara, kod benzinske crpke ‘Ina’ završena policijska potjera za automobilom VW Golf 2 koji je bježao iz pravca Bugojna, piše Bljesak.info

U ovom vozilu je bila jedna osoba, a spomenuti automobil je otuđen na području Ilidže. Krađa je prijavljena 06. siječnja ove godine. Vozač spomenutog automobila se odbio zaustaviti policiji u Bugojnu, te se dao u bijeg u pravcu Prozora i Jablanice, te su tom prilikom obaviješteni policijski službenici MUP-a HNŽ.

Postavljena je policijska blokada u Jablanici koju je vozač probio, a sve do Mostara u potjeri je sudjelovalo 5 policijskih automobila, te komesar MUP-a HNŽ sa svojim vozilom. Ispostavilo se da je riječ o Vehbiji Mangafiću koji je osumnjičen za niz kaznenih djela, te više policijskih uprava je raspisalo potjernicu za istim.

U nesreći koja se dogodila na sjevernom ulazu u Mostar, Mangafić je udario u stup ulične rasvjete, te je tom prilikom zadobio teže tjelesne ozljede.

“U bazi CIPS-a nismo mogli potvrditi istinitost izjave vozača Golfa da se zove Vehdija Mangafić. Ako je zaista on u pitanju, onda se radi o osobi za kojom je raspisana potjernica od više županijskih ministarstava zbog izvršenja kaznenih djela razbojništava, krađa i teških krađa”, kazao je glasnogovornik Uprave policije MUP-a HNŽ Srećko Bošnjak.

Kod benzinske crpke ‘Ina’ osim spomenutog Golfa, oštećen je i policijski automobil. Na mjestu nesreće očevid su obavili službenici PU Mostar, a vozila su izuzeta u krug spomenute PU, piše Bljesak.info

(www.jabuka.tv)

8 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.