Film 'Sonja i bik' ostvario najbolje kino otvaranje

Redateljski prvijenac Vlatke Vorkapić, komedija ‘Sonja i bik’, ostvarila je najbolje kino otvaranje hrvatskog filma u posljednjih deset godina s prihodom od čak 301.975 kuna.

U samo prvom vikendu prikazivanja film je oduševio 9.949 gledatelja koji su smijehom ispunili kinodvorane diljem Hrvatske.

‘Iznimno sam sretna i ponosna što je film ‘Sonja i bik’ ostvario ovakve rezultate otvaranja, posebno što ga je publika prepoznala. Zahvaljujem svima koji su podržali ovaj film i svima koji su doprinijeli njegovom stvaranju! Nadam da će ‘Sonja i bik’ naći svoj put do što većeg broja gledatelja i da će život ovog našeg filma u kinima biti lijep i dug’, izjavila je redateljica filma Vlatka Vorkapić prilikom objave rezultata otvaranja filma.

[youtube id=”lLPH5WqjBfQ” width=”600″ height=”350″]

‘Sonja i bik’ je komedija o dvoje mladih ljudi oprečnih svjetonazora i iz različitih sredina, čije se sudbine, uz pomoć jednog bika, isprepletu. Ante (Goran Bogdan) je Vlaj iz Dalmatinske zagore, sin organizatora borbi bikova i vješt prodavač osiguranja. Poznat je po svojoj moći uvjeravanja. Sonja (Judita Franković) je Zagrepčanka, zagrižena aktivistica u borbi za životinjska prava. Mladi su, lijepi i osebujnih karaktera. Sonju i Antu spojio je ni manje ni više nego bik Garonja, a na tom putu zaljubljivanja prošli su kroz niz neobičnih i komičnih situacija.

Komediju godine – ljubavnu priču Sonje i Ante, uz neizostavan doprinos bika Garonje, ne propustite u kinima diljem Hrvatske – ‘Sonja i bik’ je film koji će vas zasigurno nasmijati do suza! (Tportal.hr)

Film možete pogledati u ovom tjednu u CineStaru u Mostaru!

(www.jabuka.tv)

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.