Film “Society of the Snow” ruši rekorde gledanosti

Novi film španjolskog redatelja J.A. Bayonea Snježno bratstvo (Society of the Snow) oživljava jednu od najčudesnijih priča o preživljavanju iz 20. stoljeća.

Priča je to koja je nakon više od pedeset godina bila prilično zaboravljena iako je još 1973. obrađena u meksičkom dokumentarcu Survive!, kao i 1993. u holivudskoj ekranizaciji u filmu Alive s Ethanom Hawkeom.

Ovog puta Čudo u Andama ili Tragedija u Andama, kako se u javnosti naziva ova planinska epopeja u obje varijante potpuno ispravno, dobila je tretman na španjolskom jeziku s novim glumcima, dobrim dijelom debitantima uglavnom iz Argentine i Urugvaja, što ju je napokon učinilo autentičnom u pokušaju da što vjernije oslika spomenuti događaj.

Stigao film o jednoj od najstravičnijih zrakoplovnih nesreća u povijesti

Film govori o jednoj od najpoznatijih zrakoplovnih nesreća i stravičnim događajima koji su uslijedili nakon što se zrakoplov srušio u Andama 1972. godine, a trenutno se nalazi na drugom mjestu Netflixove liste gledanosti.

Variety Magazine piše da je film već ostvario 55,8 milijuna sati gledanja od 4. do 7. siječnja, što ga čini drugim najboljim ikad na listi filmova koji nisu snimani na engleskom jeziku.

(www.jabuka.tv | Foto: Netflix)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.