Film sniman u Hrvatskoj oduševio kritičare

Novi film Nicolasa Cagea sniman u Dubrovniku, “The Unbearable Weight of Massive Talent”, ima ocjenu 100% na stranici Rotten Tomatoes.

Iako film u kina stiže tek sljedećeg mjeseca, već je oduševio kritičare koji su ga uspjeli pogledati.

“Ima ponešto za svakoga. Najzabavniji film godine“, “Ovo bi se moglo nazvati najboljom izvedbom Nicolasa Cagea jer je, zapravo, svaka njegova izvedba spojena u ovu jednu”, “Cage je savršen, a ovo mu je uloga života“, “Ostavit će vas s osmijehom na licu. Cage koji igra samog sebe stvara jedinstvenu metakomediju u kojoj ne nedostaje dirljivih trenutaka, ali i fora koji će produbiti vaše poštovanje za njegov rad“, neki su od komentara na film.

Kao što ste već mogli zaključiti, Cage u filmu glumi samog sebe.

Dakle, Cage glumi Nicolasa Cagea, glumca kojemu propada karijera i koji je zbog toga prisiljen prihvatiti posao od milijun dolara – da dođe na rođendan bogatog obožavatelja. Nicolas Cage se zatim zatekne u situaciji da, kako bi spasio sebe i svoje voljene, mora utjeloviti sve najpoznatije i najlegendarnije likove koje je tijekom karijere odigrao u filmu.

Neke od hrvatskih lokacija na kojima se film snimao 2020. godine su vila Šeherezada, Umjetnička galerija, Konavli i Cavtat. Brojne od tih lokacija vidljive su i u traileru.

Zanimljivo je i da je Cage u jednom intervjuu rekao da on sam ne planira pogledati film.

Nikad neću pogledati taj film. Rečeno mi je da je to dobar film. Pogledao ga je moj menadžer, Mike Nilon, koji je i producent. Bio je jako sretan. Rečeno mi je da se i publici svidio film. Ali jednostavno mi se čini preludo otići u kino i gledati samog sebe kako igram vrlo neurotičnu verziju sebe, punu tjeskobe. Redatelj Tom Gormican me stalno tjerao u tom smjeru. Rekao sam mu da to zapravo nisam ja, pojasnio je, prenosi Index.

U filmu igraju i Pedro Pascal i Neil Patrick Harris, a premijera bi trebala biti 22. travnja 2022. godine.

Dubrovnik postaje kulisom još jednog hollywoodskog blockbustera, stigao je Nicolac Cage

(www.jabuka.tv | Foto: Grgo Jelavić/Pixsell)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.