Fifa suspendirala najboljeg Grka pred utakmicu s Hrvatskom!

Manolas se namjerno očistio od kartona na utakmici s Ciprom, a Fifa ga je proglasila krivim za manipuliranje disciplinskim kartonom

Grčka će u utakmici doigravanja protiv Hrvatske u Zagrebu biti bez jedne od svojih najvećih zvijezda. Naime, Fifa je kaznila Kostasa Manolasa sa suspenzijom u playoffu zbog “namjernog dobivanja žutog kartona.”

Manolas je proglašen krivim za manipuliranje svojim disciplinskim kartonom. On je namjerno zaradio žuti karton na utakmici s Ciprom, te je tako je odradio utakmicu suspenzije u posljednjoj kvalifikacijskoj utakmici s Gibraltarom te se ‘očistio’ za dvije utakmice doigravanja. Žuti karton je dobio u 90. minuti zbog trošenja vremena, a onda je odmarao u visokoj pobjedi Grčke nad Gibraltarom s 4:0, piše Goal.com.

Manolas nije želio riskirati da požuti protiv Gibraltara i tako propusti utakmicu doigravanja, a sada mu se upravo to dogodilo. Zbog suspenzije će propustiti i prvu utakmicu s Hrvatskom, a umjesto jedne utakmice kazne koju bi možda zaradio, on će zbog prevare propustiti ukupno dvije.

Podsjetimo da je Manolas bio i ozlijeđen, pa je jedno vrijeme njegov nastup u doigravanju bio upitan., Međutim, spreman je i na teren se vratio u utorak u pobjedi Rome protiv Chelseaja u Ligi prvaka.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.