FIFA se naklonila Vatrenima uz poruku ”Nevjerojatno”

Hrvatska nogometna reprezentacija osvojila je treće mjesto na Svjetskom prvenstvu nakon što je pobijedila Maroko 2:1 golovima Mislava Oršića i Joška Gvardiola.

Nakon utakmice krenulo je ludo slavlje u svim krajevima svijeta, a ludo se slavilo i u svlačionici Vatrenih.

Hrvatska je svjetska velesila i to je sada svima poznato, a nakon bronce čak se i FIFA naklonila velikoj predstavi Vatrenih.

Šest svjetskih prvenstava, tri medalje, nevjerojatno!, napisala je FIFA na Twitteru.

Iza Hrvatske su tih šest nastupa na svjetskim prvenstvima. Vatreni su prvu medalju osvojili 1998. godine, bila je to velika bronca.

Nakon toga osvojili smo srebro 2018. godine u Rusiji, a sve zaokružili broncom u Katru.

KLIKNI i prati sve vijesti sa Svjetskog prvenstva

(www.jabuka.tv | Foto: Goran Stanzl/Pixsell)

3 komentara

  • Naklonili se a sve su učinili da ne dođe do toga. VAR je poništio penal za Hrvatsku zbog nepostojećeg ali i nebitnog zaleđa, a onda je VAR šutio kod sumnjivog penala za Argentinu i na koncu VAR se nije oglasio ni kod dva čista a nedosudena penala za Hrvatsku protiv Maroka. Doduše šutio je VAR i kod penala za Maroko ali protiv Francuza. I onda me netko želi uvjeriti da sve to nije bilo namjerno. Dobro je Vlaovic sinoć rekao postidjeli bi ih se i oni sa otoka na jugu Italije

    • Jesu li zapivali lipa li si i malo veličali paradržavu kojoj je presuđeno sa 111 .godina zatvora i čiji su akteri priznali krivicu ,neki se pokajali a neki nazdravili praljkovačom.

  • Bolje da ste nami sredili prvenstvo nego u rusiji francuskoj ili sada argentini , pa bise mi vama naklonili i rekli nevjerovatno

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.