FF SUM: Želimo osposobiti kompletne i kompetentne stručnjake

Na Filozofskome fakultetu Sveučilišta u Mostaru počela je nova akademska 2021./2022. godina susretom studenata s pročelnicima i tajnicima studija.

Dekan Filozofskoga fakulteta SUM-a prof. dr. sc. Ivica Musić je istaknuo kako se želi studentima ponuditi suvremeno, moderno i cjelovito obrazovanje čiji će krajnji rezultat biti kompletan i kompetentan stručnjak, ali i intelektualac koji je sposoban svoje stručno znanje staviti u širi kontekst i oploditi ga spoznajama iz drugih područja ljudskoga znanja.

Uvjeren sam da je svatko od vas sposoban ostvariti iznimne rezultate. Ne biste se smjeli pozivati na teške okolnosti u kojima se nalazimo. Štoviše, upravo se u raznim teškoćama razvija čvrst karakter. Stoga vas potičemo da svoje potencijale što više razvijate. U tome ćete imati našu snažnu i trajnu potporu. Iskoristite to na vlastitu dobrobit, ali i na korist našega društva koje vapi za korjenitim promjenama, kazao je dekan Musić.

Početak nastave prema rasporedu predavanja za sve godine studija bit će od utorka 5. listopada, a nastava u zimskome semestru akademske 2021./2022. godine održavat će se uživo, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Filozofskog fakulteta.

Tomić se obratio brucošima: Treba sanjati cijeli život

(www.jabuka.tv)2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.