Federalni stožer civilne zaštite donio 16 naredbi

Federalni stožer civilne zaštite donio je 16 naredbi lokalnim i županijskim samoupravama, gospodarskim društvima i građanima.

Federalni stožer civilne zaštite donio je 16 naredbi kojima se nalaže lokalnim samoupravama, županijskih upravama, gospodarskim društvima, fizičkim i pravnim osobama i građanima mjere postupanja u skladu s Odlukom o proglašenju stanja nesreće uzrokovane pojavom koronavirusa (COVID – 19) na području Federacije BiH koju je na tematskoj sjednici u proširenom sastavu, na prijedlog Federalnog stožera civilne zaštite (FŠCZ), donijela Vlada Federacije BiH.

Sjednica je održana u Sarajevu povodom proglašenja stanja nesreće uzrokovane pojavom koronavirusa (COVID – 19) na području Federacije BiH, a predsjedavala je zapovjednica Stožera Jelka Milićević. Sjednica je trajala gotovo osam sati.

Skoro sve naredbe se primjenjuju od srijede, 18. ožujka, u 6:00 sati i na snazi su do 31. ožujka 2020. godine.

Sve naredbe možete pronaći OVDJE.

Koronavirus: Najnovije vijesti iz minute u minutu

(www.jabuka.tv)


4 komentara

  • Sto ces kad za nase majmune ne vrijedi. Znaci li to da ovi u nasos zupaniji zele zarazi. Majmuni zatvoraj te kafane ispostuj te naredbu Stozera CZ Federacije. Nije virus bosnjak ni srbin. Jrvate ce pokositi u ovoj zupaniji… koji kreteni. Nigdje ne radi nista a u nas sve … Tko ce snositi sankcije za zarazu ako nastupi a preporuke na nivou Federacije jasno stoje… Dalje nasi poduzetnici su se stavili u ssmoizolacije, svoje vile, vikendice a radnike ostavili na udaru. Pa gdje je tu solidarnost i ljidskost. Uvedite ljudima, radnicima skraceno vrijeme i zastitite ih pod hitno. Radnik ce vam upet trebati i iza ove korone glupsoni jedni. Zasto nito ne radi dezinfekciju ulica, ureda, poslovni objekata gdje se ljidi okupljaju. Gospodo uozbiljote se. Nemoj te da nam se desi Italija…

  • Zasto u nasoj ZHZ- jo ne postupe po uredbi, preporuci iz Federacije. Jesmo li mi otporniji ili pametniji ili pijaniji od njih. Ocito nasa politika zeli da rizikuje radi par dana. Ovako je bilo i sa skolskom nastavom. Bolesno..!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.