Fanove “Prijatelja” u rujnu čeka iznenađenje povodom 25. rođendana serije

Humoristična TV-serija “Prijatelji” ove će godine 25. obljetnicu premijernog prikazivanja obilježiti prikazivanjem 12 epizoda u više od 1000 kina diljem Sjedinjenih Država.

U američkim će se kinima 23. rujna, 28. rujna i 2. listopada svakoga dana prikazati po četiri epizode.

Na taj će se način u kinima obilježiti početak prikazivanja slavnoga sitcoma, objavili su u ponedjeljak Warner Bros i Fathom Events.

Jako je dobro znati da seriju još uvijek vole pogledati ljudi svih dobnih skupina, rekla je predsjednica TV-grupacije Warner Bros Lisa Gregorian.

Iznimno smo uzbuđeni što ćemo ove digitalno remasterirane epizode prikazati u kinima prvi put dosad. Naši će vjerni fanovi odsad moći na drugačiji način uživati u nekima od omiljenih scena iz Prijatelja, kazala je Gregorian.

Warner Bros i Fathom Events još nisu precizirali koje će epizode prikazati. Popis kina u kojima će se prikazivati “Prijatelji” objavit će se u petak, a istoga dana u prodaju na internetskoj stranici Fathom u prodaju kreću i karte.

Serija “Prijatelji” svoju je premijeru na NBC-ju imala 22. rujna 1994. godine, a s vremenom je postala jedna od najuspješnijih i najpopularnijih serija u TV povijesti.

Popularna ekipa koju čine Phoebe, Ross, Joey, Monica, Chandler i Rachel gledatelje je zabavljala punih 236 epizoda.

(Hina)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.