Fan zona Hrvatske reprezentacije

Španjolci u Duhanskoj stanici
Veliko navijačko slavlje priprema se večeras Duhanska stanica u Širokom Brijegu gdje će, svi se nadamo, igra Hrvatske reprezentacije ponuditi erupciju oduševljenja i time produžiti „putovanje“ kroz Europsko nogometno prvenstvo. Sliku iz Donjecka na najvećem video zidu u Hercegovini osigurale su udruge Inicijativa za Široki Brijeg i Dogana kulturni centar u sklopu projekta “Navijačka zona hrvatske nogometne reprezentacije” u Duhanskoj stanici u Širokom Brijegu.
Prijenos događaja „Multipleks Dogana“ iz Donjecka započinje već u 20 sati. Dogana je otvorena za sve navijače Hrvatske, članove KUD-ova i udruga. Projekt je zamišljen tako se bodrenjem utakmica pomogne u uređenju jednog dijela Širokog Brijega (nabavi klupa, nogostupa koji bi zaštitili učenike do škola i slično).
Već od 10. lipnja pa sve do 1. srpnja u ovoj navijačkoj zoni s ciljem prije svega organiziranog praćenja utakmica Hrvatske reprezentacije na europskom nogometnom prvenstvu te podrške našim reprezentativcima na zelenom travnjaku, svim Širokobriježanima, ali i njihovim gostima bit će na usluzi navijačka zona.

U navijačkoj zoni posjetitelji se u iščekivanju nastupa svojih nogometnih idola mogu ogledati u stolnome tenisu, razgledanju izložbe, natjecanju u pričanju skečeva i viceva, a cijeli hapening na kraju će biti začinjen i koncertom bendova i tamburaških sastava. Prvi na sceni, prošloga vikenda nastupali su Naši i Vaši tamburaši koji su bodrili „Vatrene“ protiv Irske. Protiv Talijana za glazbu su bili zaduženi DJ-evi, a protiv Španjolaca potrebno je grlo svih posjetitelja, kazao je Dalibor Ravić, PR Dogana fun zone.

(www.jabuka.tv)

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.