Facebook uskoro deaktivira popularnu značajku – Jabuka.tv

Facebook uskoro deaktivira popularnu značajku

Facebook je odlučio deaktivirati jednu od značajki za video sadržaje.

Od 16. travnja 2021. zajedničko gledanje više neće biti dostupno na Facebooku što znači da korisnici više neće moći kreirati ili pratiti zajednička gledanja na stranicama, profilima ili grupama, a sva prethodna zajednička gledanja više neće biti dostupna za ponovno gledanje.

Ako želite preuzeti svoje prošle objave ili komentare iz zajedničkog gledanja, Facebook je pružio mogućnost preuzimanja podataka koje će biti omogućeno do 15. travnja 2021. godine.

Kako preuzeti podatke?

Za preuzimanje kopije podataka na Facebooku koristi se alat Download Your Information pomoću kojeg možete preuzeti objave za zajedničko gledanje, videe i reakcije. Informacije o listi gledanja, posjetiteljima, statisitkama i tuđim komentarima bit će nedostupni. Podsjećamo, moguće je i preuzeti dio podataka unosom vremenskog razdoblja.

  • Kliknite u gornjem desnom kutu Facebooka.
  • Odaberite Postavke i privatnost, a zatim kliknite Postavke.
  • U lijevom redu, kliknite na Your Facebook Information.
  • Kliknite na View

Za dodavanje ili micanje kategorija kliknite na polje pored željene skupine podataka.

Kliknite na polje Create File kako biste potvrdili zahtjev. Nakon podnošenja zahtjeva preuzimanje će se nalaziti u sekciji Available Copies unutar alata Download Your Information. Facebook ističe da za pripremu preuzimanja korisnici moraju čekati nekoliko dana, nakon čega će dobiti podsjetnik o spremnom preuzimanju, piše Tportal.

Za preuzimanje uđite u Available Copies i kliknite na Download. Unesite zaporku i preuzimanje će početi.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.