Facebook testira privremene profilne fotografije

Promjena profilne fotografije za mnoge je Facebook korisnike poprilično velika stvar, a u zadnje je vrijeme sve popularniji trend podržavanja određenih akcija, projekata, organizacija, ljudi upravo promjenom profilne fotografije na ovoj društvenoj mreži.

Kako bi korisnicima pomogao da promijene svoju profilnu fotografiju, Facebook testira privremene profilne fotografije koje će automatski nestati kada istekne određeni broj sati, dana ili tjedana.

Ova će funkcija korisnicima omogućiti da postave novu profilnu sliku koja će biti aktivna onoliko sati, dana ili tjedana koliko se postavi u postavkama.

Iz Facebooka su istaknuli da je funkcija dodana kako bi olakšali korisnicima koji svoje profilne slike koriste za podržavanje akcija, obilježavanje bitnih događaja ili rođendana.

Privremena fotografija korisnicima će omogućiti iskazivanje trenutnih osjećanja, nakon čega se vraća na originalnu fotografiju.

Očekuje se da će Facebook nakon razdoblja testiranja privremene profilne fotografije implementirati u idućih nekoliko mjeseci.

(Zimo.co | Ubergizmo)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.