EXIT dolazi u BiH: Addiko Bank partner Festivala 84 na Jahorini

Velika Exitova festivalska obitelj od sljedeće godine dobiva novoga člana. Zimsko izdanje jednoga od najvećih regionalnih festivala bit će održano na Jahorini od 15. do 18. ožujka 2018. godine. Potpisivanjem ugovora o suradnji potvrđeno je partnerstvo EXIT festivala i Addiko banke u BiH.

Dolazak, za mlade, najomiljenijega regionalnoga brenda u Bosnu i Hercegovinu prati i partnerstvo s Addiko bankom. Nakon Exit Festa u Novom Sadu, Sea Star-a u Umagu i Sea Dance-a u Budvi ove godine, u 2018. godini Addiko Bank će biti sponzor i službena banka i novoga Exitova događaja u BiH: Festivala 84!

„Addiko je regionalni partner Exit festivala, te nam je drago da Bosna i Hercegovina dobija svoje izdanje ovog prestižnog festivala. Ovo će biti prvo izdanje Exita u BiH, što našem partnerstvu daje posebnu draž “ izjavio je Mario Ivanković, predsjednik Uprave Addiko Bank ad Banja Luka.

Veliko nam je zadovoljstvo da EXIT konačno dolazi i na Jahorinu u vidu Festivala 84 koji i simbolički predstavlja povezivanje regije, oživljava duh zajedništva i promovira mir i toleranciju, kao temelje društvene misije Exita. Ovo je ujedno i jedini zimski festival u velikoj Exitovoj festivalskoj obitelji, što nam predstavlja dodatni izazov, ali i zadovoljstvo, rekao je Dušan Kovačević , osnivač Exita i Festivala 84, te dodao: Addiko Bank je službena banka svih naših festivala. Ponosni smo što ćemo biti zajedno i na Festivalu 84 i uvjereni smo da ćemo zajednički kreirati nezaboravno festivalsko iskustvo.

Nosimo sjajna regionalna iskustva s Exit festivala. Biti službena banka ovako jakoga festivalskoga brenda čini nas različitim od drugih i potvrda je naše strategije jasnoga, jednostavnoga i direktnoga bankarstva, koje je, s poslovne strane okrenuto inovacijama, modernim poslovnim rješenjima, a na strani sponzorske strategije, projektima koji promoviraju modernu kulturu, dodao je Mario Ivanković, predsjednik Uprave Addiko Bank ad Banja Luka.

Premijerno izdanje Festivala 84 bit će održano od 15. do 18. ožujka iduće godine na više lokacija u okviru Olimpijskoga centra Jahorina.

Uskoro će biti poznati i prvi potvrđeni izvođači za novi festival u organizaciji EXIT tima koji se kreira po formuli 2+2, korištenoj i za izrazito uspješni Sea Star festival u Umagu. Tako će prvi dan festivala imati večernju zabavu zagrijavanja, a sljedeća dva dana bit će otvorena u punom kapacitetu i u tijeku dana na ski stazi i tijekom noći u montažnom objektu na terenima ispred Hotela Bistrica, ali i na drugim zatvorenim lokacijama, kako u Bistrici tako i u drugim lokalima.

Posljednji dan bit će rezerviran za zabavu zatvaranja, s kojom će ujedno i službeno biti zatvorena zimska sezona u Olimpijskom centru Jahorina.

Vidimo se na Festivalu 84!, poručuju iz Addiko Bank.

*sponzoriran članak

(www.jabuka.tv)