Evo zašto žene vole starije muškarce

Jeste li se ikada zapitali zašto žene privlače stariji muškarci? Iako se to ne može primijeniti na sve žene, istraživanja pokazuju da je taj broj u stalnom porastu.

Stručnjaci smatraju da žene vole starije muškarce radi njihove zrelosti i stabilnosti.

Ženama je dosadilo neumorno pronalaženje idealnog muškarca i konstantno prilagođavanje, stoga radije biraju one koji su već ostvarili neke ciljeve i koji točno znaju što žele u životu – stoga većini ne bi smetalo biti u odnosu s razvedenim muškarcem.

Istraživanja također pokazuju da žene smatraju da muškarci, koji su postali očevi, znaju pružiti ljubav i biti odani.

Osim toga, muškarci s duljim radnim iskustvom, kao i oni na višim pozicijama, privlačniji su ženama radi osjećaja stabilnosti, objašnjava trenerica za ljubavne odnose, Elizabeth Copeland.

Stručnjakinja također navodi da se žene žele osjećati sigurno. Istina je da su stariji muškarci možda ponekad malo “dosadni”, no njihovo ponašanje i ophođenje prema ženama i životu općenito, ključno je u cijeloj ovoj priči, piše Centarzdravlja.hr.

Ženama izgled nije primaran, sve dok se mogu osloniti na svog muškarca. Iako mlađi muškarci vole stupati u nove odnose s djevojkama, oni im nisu u potpunosti predani. Većina mlađih muškaraca se boji vezati, što ženama ulijeva osjećaj nesigurnosti.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.