Evo zašto su mnogi mislili da je Milorad Dodik boravio u Širokom Brijegu

U srijedu predvečer ”prosula” se priča da je Milorad Dodik u Širokom Brijegu.

Više osoba javilo nam je da se u hotelu Park nalazi srpski član Predsjedništva BiH i predsjednik SNSD-a, a iste informacije dobili smo i u četvrtak ujutro. Od srijede navečer pa do četvrtka ujutro ispred hotela su bile jake policijske snage, uključujući i specijalnu policiju MUP-a ŽZH, koje su osiguravale hotel i središte grada.

Naravno, novinari su davno bili obaviješteni da se u četvrtak u zgradi Vlade ŽZH premijer Zdenko Ćosić sastaje s veleposlanikom Izraela u BiH Noahom Gal Gendlerom te je bilo za pretpostaviti da su mjere sigurnosti bile na najvišoj razini zbog dolaska izraelskog izaslanstva.

No, zašto su Širokobriježani pomislili da se radi o Miloradu Dodiku? Razlog smo otkrili na fotografijama portala Jabuka.tv koje su snimljene nakon spomenutog sastanka na kojem je, uz Izraelce, bilo i izaslanstvo Veleposlanstva Republike Hrvatske u BiH.

Na fotografijama je ”uhvaćen” muškarac koji fizički jako sliči Dodiku. Iz toga se dalo zaključiti da je Dodikov ”dvojnik” ni kriv ni dužan zbunio neke građane. On je bio u jednom od izaslanstava koja su sudjelovala na trilateralnom sastanku.

Milorad Dodik

Podsjećamo, Milorad Dodik se upravo u srijedu u Banja Luci cijepio protiv koronavirusa te nije bilo za očekivati da će istoga dana nenajavljeno putovati na drugi kraj države.

Izaslanstva hrvatskog i izraelskog veleposlanstva boravila u ŽZH: Cilj je dugoročna suradnja

Milorad Dodik primio cjepivo protiv koronavirusa

(www.jabuka.tv)


15 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.