Evo zašto Hrvatska mora igrati samo na Maksimiru

Odluka da će Vatreni sve utakmice kvalifikacija odigrati u Zagrebu, podigla je buru negodovanja u Splitu. Progovorio je i Igor Štimac javno istaknuvši kako bi volio da se utakmica protiv Belgije ipak odigra na Poljudu, no potom je Štico stao u obranu svog nadređenog.

“Moja je želja Split. A što će odlučiti Izvršni odbor i predsjednik Šuker, to je na njima”, rekao je Igor Štimac i nadodao:

“Ja generalno mislim da reprezentaciju jednako zaslužuju svi gradovi. Ali je nemoguće svima udovoljiti, a zadovoljan može biti samo jedan tko dobije domaćinstvo. Ne želimo poći od pretpostavki da svima udovoljimo. Mi smo kao nova garnitura u savezu, Davor s jedne strane kao predsjednik i ja s druge kao izbornik pokazali želju da mijenjamo sve što je bilo loše u prethodnim godinama.”

Šuker je najavio da će Vatreni Belgiju ipak dočekati na Maksimiru, što je navijače u Splitu podiglo na noge. No, Štimac mu je stao u obranu.

“Malo su kroz neke medije napuhane te izjave. Činjenica je da Šuker već idući tjedan stiže u Split na sastanak, da vidi kako teku radovi na Poljudu. Ne bi to radio da misli zaobilaziti Split u budućnosti. A činjenica je da Poljud ima nedostataka, poput brojača na ulazima, ali i da je atmosfera tamo znala biti negativna. Zato ćemo vjerojatno igrati na Maksimiru”, rekao je za Slobodnu Dalmaciju.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.