Evo tko je najvjerojatnije novi James Bond – Jabuka.tv

Evo tko je najvjerojatnije novi James Bond

Već neko vrijeme Idris Elba kotira kao jedan od najizglednijih kandidata za popunjavanje smokinga Jamesa Bonda. Izgleda da ćemo, nakon što Daniel Craig po ugovoru odradi još dva filma, dobiti prvog tamnoputog Bonda.

Idris Elba potaknuo je nove glasine da je, u produkciji, već odlučeno pitanje novog agenta 007 i da je upravo on novi agent u službi njenog Veličanstva. Zvijezda “Žice” jučer je, 12. kolovoza, preko Twittera podijelila teško editiranu fotografiju samog sebe dok je u opisu stajalo: “My name is Elba…Idris Elba” što je, razumije se, direktna referenca na “džejmsbondovsko” predstavljanje.

I ne bi taj tvit po sebi bio nešto naročito bitan da upravo ovih dana izvršna producentica Bondovih filmskih serijala, Barbara Broccoli, nije izašla u javnost s tezom da je vrijeme za tamnoputog Bonda. Broccoli je za Daily Star izjavila da je “vrijeme da Bonda odigra netko tko nije bijelac.”

Aktualnom Jamesu Bondu, Danielu Craigu, koji je već snimio četiri filma u franšizi po ugovoru slijede još dva filma, a onda pozicija ide u umirovljenje. Posljednji se Craigov Bond u kinima očekuje negdje u listopadu 2019. godine što znači da producentima preostaje tek nešto više od godinu dana do pronalaska novog najpoznatijeg britanskog špijuna.


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.