Evo koliko je Prija zaradila nakon koncerata u Zagrebu

Aleksandra Prijović je sa svojih pet spektakularnih koncerata oborila rekorde Arene Zagreb, a sada su počele kružiti informacije o novcu koji je zaradila.

Kroz pet dana Aleksandrine koncerte došlo je pogledati oko 90.000 ljudi, a prema prvim procjenama ona je od prodaje karata zaradila oko 2.780.000 eura.

Cijena najpovoljnije karte iznosila je 25 eura, a one najskuplje 130 eura. Naravno, to nije njezina ukupna zarada, jer dio otpada na troškove zakupa Arene, scenografiju, produkciju, bend i ostale slične stavke. No prema, cjeniku Arene Zagreb ona je njezin prostor za svih pet koncerata platila oko 120.000 eura, a zaradila je oko 2,5 milijuna eura čiste zarade, prenosi Show Buzz.

A zahvaljujući Aleksandri profitirali su naravno i zagrebački hoteli, aparatmani, taksisti, ugostitelji, ali i prijevoznici iz čitave Hrvatske i susjednih zemalja odakle su pristizali brojni obožavatelji.

U prva dva njena koncerta broj dolazaka se povećao za oko 20 posto, a broj noćenja za 14 posto. Inače, prije Zagreba, Aleksandra je nastupila u Sarajevu te u Beogradu u kojem je nakon tri koncerta, prema proračunima medija, nakon je što otplatila sve troškove i porez, uzela 946.206 eura.

(www.jabuka.tv | Foto: Facebook/Aleksandra Prijović)

7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.