Evo koje nove mogućnosti dolaze na Instagram

Popularna društvena mreža ovih dana eksperimentira sa zanimljivim značajkama poput dugo čekanog ‘utišavanja’ korisničkih objava, poboljšanih Priča i mnogo toga drugog.

Ako imate prijatelje koji vas putem Instagrama svakim danom zatrpavaju slikama s godišnjeg odmora ili fotografijama svojeg malog psa, mačke ili punice, nadolazeća značajka bi vas mogla oduševiti. Pomoću nje ćete moći ‘utišati’ nečije objave bez grubog ‘unfollowanja’.

Ovu značajku prvi je primjetio korisnik @wongmjane, a ona radi slično gumbu ‘mute’ na Twitteru – pomoću nje ostajete povezani s osobom, no ne gledate njihove objave. Ovo, napominjemo, nije jedini novitet kojeg Instagram navodno planira uvesti. Kompanija se igra i sa kalendarskim pregledom Priča koje će svi koji vas prate moći pregledati.

Još eksperimentiranja

Još jedan novitet na kojeg je @wongmjane naišao su ‘usporene’ Priče uparene sa opcijama poput fokusiranja, premotavanja i tako dalje. Priče su jedna od najpopularnijih značajki Instagrama, što donekle i objašnjava zbog čega kompanija planira uvesti dodatne značajke koje ih ističu, prenosi Tportal.hr.

Šuška se i o uvođenju reakcija na Priče, nešto slično onome što već imamo dostupnim na Facebooku. Kada ih je The Verge upitao kada ove značajke dolaze, Instagram je odgovorio sa standardnim ‘no comment’ odgovorom.

Kada sve to stiže?

Postoje li šanse da ćemo ove sve značajke ikad vidjeti? Teško je reći, no valja uzeti u obzir da kompanije često vole eksperimentirati s novim opcijama koje će možda kasnije i ubaciti.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.