Evo kako danas izgledaju i čime se bave zvijezde serije “Svi vole Raymonda”

Humoristična serija “Svi vole Raymonda” bila je jedna od popularnijih početkom dvijetisućitih. Snimala se od 1996. do 2005. godine, a likovi iz serije uveseljavali su publiku još godinama nakon završetka posljednje, devete sezone.

Osim Raya Romana, kojeg smo mogli tu i tamo gledati u ponekim popularnijim serijama i filmovima, preostale dvije velike glumačke zvijezde iz Raymonda, Patriciju Heaton i Brada Garretta, baš i nismo mogli često vidjeti na ekranima ili platnima, piše Index.hr.

Ray Romano, koji je igrao naslovnu ulogu Raymonda, nastavio je raditi kao glumac i komičar, te je počeo raditi i kao producent na nekoliko televizijskih projekata. U 2007. godini, pojavio se u filmskoj komediji “Knocked Up” i televizijskoj seriji “The Knights of Prosperity”, a 2009. godine, glumio je u crnoj komediji “Funny People”. Romano je također glumio u nekoliko drugih televizijskih serija, uključujući “Parenthood”, “Vinyl” i “Get Shorty”, a od 2017. godine, glumi u HBO-ovoj seriji The Big Sick”. Pored glume, Romano i dalje povremeno izvodi stand-up komediju.

Heaton i Garrett osvojili Emmyja

Patricia Heaton, koja je igrala Raymondu suprugu Debru, također je nastavila raditi u glumačkoj industriji nakon završetka serije Svi vole Raymonda. Heaton je glumila u nekoliko televizijskih serija, uključujući “Back to You” i “The Middle”, koja je trajala devet sezona od 2009. do 2018. godine. Pored glume, Heaton se također angažirala u humanitarnom radu i aktivizmu, osobito u promicanju usvajanja i brige za potrebitu djecu. Također je objavila kuharicu “Patricia Heaton’s Food for Family and Friends” 2018. godine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Patricia Heaton (@patriciaheaton)

Brad Garrett, koji je igrao Roberta, Raymonda brata, također je nastavio raditi u glumačkoj industriji nakon završetka serije. Garrett je glumio u nekoliko drugih televizijskih serija, uključujući “Til Death”, “Fargo” i “Single Parents”. Osim glume, Garrett je također aktivan u stand-up komediji, nastupajući u klubovima diljem SAD-a. Također je davao glas za nekoliko animiranih filmova i TV emisija, uključujući Ratatouillea i Kung Fu Pandu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Brad Garrett (@bradgarrett)

Serija “Svi vole Raymonda” je osvojila nekoliko nagrada tijekom svoje emisije, uključujući Emmy za najbolju glavnu glumicu u humorističnoj seriji za Patricia Heaton 2000. i 2001. godine, a Brad Garrett je osvojio nagradu za najbolju sporednu ulogu u humorističnoj seriji 2002. godine. Osim toga, serija je bila nominirana za brojne druge nagrade, uključujući nagrade za najbolju humorističnu seriju.

(www.jabuka.tv | Foto: IMDb)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.