Eva Longoria se vraća na ekrane ulogom u filmu “Sylvie’s Love” – Jabuka.tv

Eva Longoria se vraća na ekrane ulogom u filmu “Sylvie’s Love”

Hollywoodska glumica Eva Longoria vraća se na scenu ulogom u filmu “Sylvie’s Love”. U nedavnom intervjuu govorila je o životu tijekom pandemije, ali i o ulozi u novom filmu.

Glumica je život prije pandemije provodila u zrakoplovu i na putovanjima, a sada vrijeme provodi u svom domu sa sinom Santiagom, prenosi Klix.ba.

Inače sam u avionu svaka tri dana. Jednostavno volim putovati. Za mene je to jedan od najvećih luksuza koji vas tjera da shvatite da živite u globalnoj zajednici, rekla je glumica za The Binge Guide.

Ali kada je pandemija koronavirusa prizemljila zrakoplove i “zaključala” veći dio Hollywooda, Longoria je otkrila da nema mjesta poput doma.

Moj sin Santiago je centar mog svijeta, ali jedina stvar koju sam shvatila kada sam rodila dijete bila je zabrinutost zbog događanja u svijetu. Sve što se trenutno događa me plaši i moja tjeskoba je došla do vrhunca, priznaje ona.

Pojašnjava da je njen filantropski i dobrotvorni rad postao intenzivniji, jer je morala nešto učiniti za zajednicu.

Jedna od najhumanijih i politički najangažiranijih glumica svoje generacije, 45-godišnjakinja je ostvarila karijeru u glumi, režiji i produkciji.

Longoria je za vrijeme krize u vezi s koronavirusom svoju misiju pomoći usmjerila na rad s najteže pogođenim ljudima.

Sva pitanja i razlike s kojima se suočavaju naše zajednice preklapaju se. Socioekonomski status se preklapa s gubitkom posla. Gubitak posla dodatno je uslovio Covid-19. Mnogi ljudi koji nemaju pristup zdravstvenoj zaštiti bili su zaraženi koronavirusom. Sve je to vrlo važno, kazala je.

Iako joj je socijalni rad bio prioritet, Longoria se vratila i profesiji.

Glumila je u filmu “Sylvie’s Love” koji govori o ljetnoj romansi saksofonista koji radi u prodavnici ploča u Harlemu i zaljubljuje se u vlasnikovu kći. Kada se ponovno sretnu godinama kasnije, otkrivaju da njihova osjećanja nisu nestala s godinama.

Longoria je igranje ove uloge okarakterizirala kao nimalo pametno i kroz šalu govori da nije ona odabrala ulogu, već uloga nju.

Nnamdi Asomugha me nazvao i rekao da radi film i pitao me hoću li ja biti dio njega. Rekla sam “Da!” prije nego što sam išta pročitala. Tada, nakon što sam se prijavila, rekao je: “Usput, pjevaš, plešeš i ima šest tjedana proba, pojasnila je.

Zaključila je da je ipak bilo zabavno, jer nikad ne dobiva ovakve uloge.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.