Eurowings leti u Hercegovinu, Mostar srušio Italiju i Irsku!

Završeno je glasovanje uživo, Eurowings sljedećega ljeta stiže u Mostar!

Njemačka zrakoplovna kompanija Eurowings organizirala je glasovanje uživo na svojoj Facebook stranici, a u velikom finalu uz Mostar su sudjelovali talijanski grad Trapani i irski grad Shannon. Mostar je osvojio najviše glasova, 38 posto, iznenađenje je bio irski Shannon, koji je završio na drugom mjestu s 32 posto, dok je talijanski Trapani bio posljednji s 30 posto glasova.

Tako je odabirom publike Mostar sljedeća ljetna destinacija njemačkoga Eurowingsa, koji će “Grad na Neretvi” letovima povezivati sa zapadnom Europom.

 

Podsjetimo, Zračna luka Mostar nakon pregovora našla se u užem izboru 10 europskih destinacija njemačke zrakoplovne kompanije Eurowings. Izbor željene destinacije prepušten je putnicima ove zrakoplovne kompanije koji svojim glasom mogu birati kuda žele putovati sljedećega ljeta, 2018. godine.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

  • Bravo za Mostar! Ovo je odlična prilika, prvenstveno Mostarce, ali i za sve ostale, posebno zimi kada se sarajevski aerodrom “kupa” u magli. Da je sad par pametnih turističkih agencija koje mogu i znaju osmisliti atraktivne sadržaje za turiste, a ima ih: Mostar sam po sebi, Međugorje, Blagaj, Blidinje, Prozor-Rama, Kravice, Hutovo, plananarenje po Prenju Čvrsnici, rafting, itd. itd…

  • Srusio,
    tko je tu “srusen” nije mi jasno.
    Ili kod infa sa neke tekme, klub A “srusio” klub B; novinari moji naucite koristiti rijeci nasega hrvatskoga jezika. Usput, jeste li culi slucajno za Veselka Tenzeru?
    Lp

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.