Europsko prvenstvo u Duhanskoj stanici u Širokom Brijegu

Fan zona Hrvatske reprezentacije

Po uzoru na prethodno navijačko slavlje za očekivati je da će i večeras Duhanska stanica u Širokom Brijegu pružiti pravi ugođaj Europskog nogometnog prvenstva. Dakako da će tome najviše pridonijeti igra Hrvatske izabrane vrste protiv Talijana. Sliku iz Poznana na najvećem video zidu u Hercegovini osigurale su udruge Inicijativa za Široki Brijeg i Dogana kulturni centar u sklopu projekta “Navijačka zona hrvatske nogometne reprezentacije”  u Duhanskoj stanici u Širokom Brijegu.

„Multipleks Dogana“ kako su ga prozvali članovi udruga veličine je 6×8 metara ili 48 kvadrata a prijenos slike izravno iz Poznana započinje već u 17.30 sati. Dogana je otvorena za sve navijače Hrvatske, članove KUD-ova i udruga. Projekt je zamišljen tako se bodrenjem utakmica pomogne u uređenju jednog dijela Širokog Brijega (nabavi klupa, nogostupa koji bi zaštitili učenike do škola i slično).

Već od 10. lipnja pa sve do 1. srpnja u ovoj navijačkoj zoni s ciljem prije svega organiziranog praćenja utakmica Hrvatske reprezentacije na europskom nogometnom prvenstvu te podrške našim reprezentativcima na zelenom travnjaku, svim Širokobriježanima, ali i njihovim gostima bit će na usluzi navijačka zona.

U navijačkoj zoni posjetitelji će se u iščekivanju nastupa svojih nogometnih idola moći ogledati u stolnome tenisu, razgledanju izložbe, natjecanju u pričanju skečeva i viceva, a sve će na kraju biti začinjeno i koncertom bendova i tamburaških sastava. Prvi na sceni, prošloga vikenda nastupali su Naši i Vaši tamburaši koji su bodrili „Vatrene“ protiv Irske rekao je Dalibor Ravić, PR Dogana fun zone.

(www.jabuka.tv)

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.