Emma Watson zarađuje najviše u Hollywoodu

S obzirom na sve nagrade koje je film ‘La La Land’ odnio, netko bi mogao pomisliti da je Emma Watson napravila ogroman propust što je odbila u njemu glumiti. No kako je pristala glumiti u Disneyjevoj najnovijoj adaptaciji priče ‘Ljepotica i zvijer’ za dio profita koji film napravi, Emma Watson na dobrom je putu da postane najbolje plaćena glumica u Hollywoodu, piše Tportal.

‘Ljepotica i zvijer’ postao je nevjerojatan hit, a Emma Watson zaradit će desetke milijuna dolara. To će biti lijepi dodatak njenom bankovnom računu. Naime, procjenjuje se da je mlada glumica ‘teška’ oko 70 milijuna dolara. Oko pola te svote je od rada u serijalu o Harryju Potteru.

Zahvaljujući filmu ‘Ljepotica i zvijer’ Emma Watson vrlo vjerojatno bit će najbolje plaćena glumica u Hollywoodu 2017. godine. Jedina ozbiljna konkurencija dosad joj je bila Jennifer Lawrence koja je za svoju ulogu u ‘Igrama gladi’ dobila 15 milijuna dolara.

Emma Watson za svoju bi ulogu u filmu ‘Ljepotica i zvijer’ mogla dobiti više od 15 milijuna dolara jer je sklopila ugovor da će biti plaćena ovisno o tome koliko će film zaraditi širom svijeta.

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.