Ella Dvornik na zanimljiv način objavila kako očekuje drugo dijete

Jedna od najpoznatijih hrvatskih blogerica i kći pokojnog kralja funka Dine Dvornika Ella Dvornik (28) čeka svoje drugo dijete.

Simpatičnom objavom blogerica je sa svojim suprugom Charlesom Pearceom otkrila obožavateljima da će ponovo postati roditelji, prenosi Klix.ba.

Više ljubavi, manje sna, proljeće 2020, poručila je Ella i otkrila kada beba dolazi.

Prinovi se raduje i njihova prva kći Balie kojoj će proljeće donijeti pojačanje. Charles i Ella prvi put su postali roditelji u studenom 2017. godine, a kasnije su se vjenčali u Las Vegasu.

Obiteljski dom izgradili su u Zagrebu, a u odgoju djeteta i roditeljskim izazovima puno im pomaže i Ellina majka Danijela.

Inače, krajem srpnja su Ellini pratitelji na Instagramu zbog fotografije na kojoj se primijetio njen trudnički stomak posumnjali su da će Balie dobiti brata ili sestru, no ona je tada tvrdila da se radi o lažnoj uzbuni.

Ok, možda sam nešto krivo shvatila. Balie će dobiti brata ili sestru, ali nisam trudna. Zasad. Koliko znam, kazala je tada Dvornik.

Nakon niza šala u komentarima snimila je i video u kojem je prokomentirala napise o sebi.

Morala sam pobjeći malo tu u planine, na brdo, jer me strah da me ne vidi netko iz “U ime obitelji” pa da me ne počnu ispitivati gdje mi je stomak. Tu sam došla čisto dok mi malo ne naraste stomak pa da se mogu vratiti u civilizaciju, kazala je Dvornik.

No, sudeći prema Ellinoj najnovijoj objavi, čini se kako su njeni fanovi bili u pravu od samog početka.

(www.jabuka.tv)


9 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.