Elektroprivreda BiH i HZHB potpisuju ugovor o kupoprodaji struje

Generalni direktor JP Elektroprivreda BiH Elvedin Grabovica i generalni direktor JP Elektroprivreda HZHB Nikola Krešić potpisat će u srijedu u Mostaru ugovor o kupoprodaji električne energije u 2014. godini.

Vrijednost ugovora je 21,2 milijuna KM.

Potpisivanju ugovora, koje će biti obavljeno u Upravnoj zgradi JP Elektrorprivreda HZHB Mostar, prethodit će radni sastanak uprava JP Elektroprivreda BiH i Elektroprivreda HZHB.

Ugovor o kupoprodaji električne energije u vrijednosti 21,2 milijuna KM za 229 GWh, koji predstavlja nastavak kontinuirane poslovne suradnje dviju elektroprivreda, posebno u oblasti trgovine električnom energijom, potpisat će i Mirsad Šabanović, izvršni direktor za opskrbu i trgovinu u JP Elektroprivreda BiH i Ivana Bunoza, izvršna direktorica za ekonomske poslove u JP Elektroprivreda HZHB.

JP Elektropivreda BiH je, nakon provođenja svih neophodnih priprema, organizirala javni natječaj (tender) za prodaju bilansnog viška električne energije za 2014. godini u količini oko 1.200 GWh, najavljeno je iz Službe za komunikacije JPEPBiH. (Klix.ba) 

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: