Ekvadorski reprezentativac pronašao putovnicu zahvaljujući društvenim mrežama | Jabuka.tv

Ekvadorski reprezentativac pronašao putovnicu zahvaljujući društvenim mrežama

Ekvadorski nogometni reprezentativac Pervis Estupinan objavio je kako je pronađena njegova putovnica koju je izgubio u srijedu u Quitu čime je njegov apel kojega je uputio preko društvenih mreža bio uspješan.

Zahvaljujući vašoj pomoći uspio sam vratiti svoju najvažniju torbu i putovnicu. Bog vas blagoslovio, objavio je Estupinan putem Twittera.

Estupinan (22) je ranije u srijedu zatražio putem društvenih mreža pomoć u pronalaženju putovnice koju je izgubio u utorak u Quitu nakon visoke 6-1 pobjede protiv Kolumbije u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Želio bih zatražiti pomoć u pronalaženju tri crne torbe i putovnicu koje sam izgubio jučer. Bio bih zahvalan svakome tko ih je pronašao da mi pošalje e-mail, bila je prva Estupinanova poruka putem Twittera, a nju je proslijedio i ekvadorski savez putem svojih Twitter i Instagram profila.

Estupinan je planirao krenuti put Španjolske još u srijedu jer u subotu njegov Villarreal igra protiv Reala iz Madrida u Primeri.

Mladi je stoper bio strijelac posljednjeg šestog pogotka za Ekvador u velikoj pobjedi kojom je ta andska reprezentacija skočila na treće mjesto južnoameričkih kvalifikacija ankon četiri kola. Ispred Ekvadora su samo Brazil i Argentina.

(Hina)


Komentiraj: