Ekstaza na prvoj večeri Mostar Summer Festa

Sedmo izdanje Mostar Summer Festa otvoreno je sinoć u čarobnoj industrijskoj zoni grada Mostara.

I dok je sunce bilo visoko pozicionirano, zastavice su vijorile, a festivalska vrata su bila otvorena za sve posjetitelje od 18h, kako bi se već polako mogli zagrijati u različitim CHILL – OUT cornerima i biti spremni za nastupe svojih omiljenih izvođača.

Kao što je i najavljeno, u chill-outu je apsolutni hit među posjetiteljima bio “BAGJUMP” i neonske boje, te face painting za kojim je MSF publika poludjela. Posjetitelji su imali odlične reakcije na ponudu piva na Žuja pub corneru, a ni raznovrsnim rakijama i cocktails cornerima nisu krili ništa manje oduševljenja.

Publika je od 19h sve više ispunjavala prostor pred glavnom pozornicom MSFa, a dolazak sjajnog Smoke Mardeljana je popraćen odličnom energijom i nabrijavanjem za ostale izvođače.

U čarobnoj industrijskoj zoni grada Mostara sinoć je vladala odlična atmosfera

Nakon satak vremena opasnih rima, na stage su se pridružile kolege iz Elementala, za koje se ništa manje nije očekivalo nego pjevanje u sav glas dobro znanih hitova, koji su započeti pjesmom “Neustrašivi” i pokazali koliko su i Elemental ali i MSF publika neustrašivi. Od 22:30 se osjetio dodatni dolazak publike, koja je sve više i više podizala atmosferu Elementala, pa su svi skupa plesali i pjevali na hitove “Goli i bosi, Malena, Male stvari, Prokleta ljubav”.

Elemental

Paralelno s početkom nastupa Elementala, beatovi elektronske glazbe su dopirali s e-MOtion stagea.

DJ kojeg smo već najavili kao najmlađeg ovogodišnjeg izvođača Pajs opravdano je otvorio stage koji je do sitnih jutarnjih sati žario i palio, jer su Yakka, Ilija Rudman i LAG nabrijali tu urbanu, undergroundsku, plesnu atmosferu koja jest sinonim za e-MOtion stage.

Josip “Pajs” Šurkalović

Stage je zaključio Worda kao lokalna podrška, koji je svojim setovima MSF publici dao savršen kraj ali i prostor za nastavak partyjanja i iduća dva dana festivala.

Ono što se mora izdvojiti jeste da je na main stageu od ponoća zavladala apsolutna ekstaza među publikom. Gustafi su plesnu atmosferu doveli do vrhunca, a publika osim što sat ipo vremena bez prestanka skakala i plesala, samoinicijativno je vodila vlakić kroz čarobnu industrijsku zonu i atmosferu toliko ugrijala da je bila približna pravim mostarskim vrućinama.

Ništa manje, pa čak i više se dogodilo nastupom genijalnih Brkova. Punk rock wellness ekstaza ovog benda je bila apsolutno genijalna, a vjerni fanovi su i nakon dva sata svirke, bili raspoloženi za dodatne setove.

Gustafi

Prvi dan Mostar Summer Festa je dokazao da je pred nama fenomenalan vikend, a danas nastavljamo od 18 h, kada se otvaraju festivalska vrata nastupom Nervnog Sloma, a iza čega slijedi Pearl Jam Tribute, Laka, Hladno Pivo, Krešo Benglaka, dok party na e-Motion stageu vode Maroje, Andrej Jelic b2b Igor HDP , Lawrance Klein, Insolate i TKNO.

Točne satnice nastupa možete vidjeti na njihovoj službenoj web stranici , a ulaznice vas čekaju po cijeni od 20 KM na ulazu u Festival.

Mostar Summer Fest 2019 – PRVI DAN

Nismo mislili da je moguće ali je EKSTAZA PRVOG DANA na MSF-u savršeno stala u ove 54 sekunde! Festivaldžije, SOUND ON 📣 i pripremite se na još jači nastavak večeras. FEEL YR V:BE! 🔊 Video: BONK Studio

Posted by Mostar Summer Fest on Friday, 28 June 2019

Vidimo se i FEEL YR V:BE!

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • SRITNI GO GOVNA NA KISI! A BRAT JAGODE I MANDARINE, NIKO NEMERE! ODMA CJENE DICI! AKO IMAJU ZA LUDOVANJE? IMAJU I ZA POSKUPLJENJA!

    1
    1

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.