Upoznajte mladog mostarskog DJ-a koji će otvoriti ovogodišnji Mostar Summer Fest | Jabuka.tv

Upoznajte mladog mostarskog DJ-a koji će otvoriti ovogodišnji Mostar Summer Fest

Ivana Soldo
Mostar Summer Fest je glazbeni festival koji okuplja velika imena regionalne glazbene scene različitih žanrova. Festival počinje sutra i traje tri dana, a privilegija ovogodišnjeg otvorenja pripala je mostarskom DJ-u Josipu Šurkaloviću.

23-godišnji Josip Šurkalović najmlađi je izvođač ove godine. Glazba je za njega još uvijek samo hobi i kada je DJ-ing u pitanju još je na počecima, ali nastup na velikoj sceni MSF-a u rodnom gradu nije mala stvar.

Poziv na Mostar Summer Fest me je jako iznenadio. Drago mi je što sam dobio ovakvu priliku i nadam se da će sve proći u redu. Trema je kod mene prisutna prije svakog nastupa, a pogotovo sada jer je ipak u pitanju festival. Ovo je velika čast za mene jer se ipak radi o velikom festivalu koji napreduje iz godine u godinu, izjavio je DJ Josip Šurkalović za portal Jabuka.tv.

Ovaj festival zamišljen je kao cjelodnevno urbano kulturno događanje, ali vrhunac svakog dana su koncerti u večernjim satima koji okupljaju mnoštvo ljudi iz Hercegovine, ali i iz regije.

“Volio bih da je u Mostaru malo bolja situacija što se tiče elektronske scene”

Ono što Mostar Summer Fest čini jedinstvenim su čak dvije pozornice: main stage na kojoj će ove godine nastupati velika imena poput Hladnog Piva, Vojka V, Partibrejkersa, Elementala, Kreše Bengalke i mnogih drugih dok će partijaneri na e-MOtion stageu uživati do sitnih sati uz Insolate, Iliju Đokovića, Iliju Rudmana, LAG, TKNO i mnoge druge regionalne zvijezde.

Organizatori su se i ovaj put potrudili dovesti što bolja imena. 

Na e-M0tion stageu bih volio izdvojiti nekoliko velikih imena kao što su Lag, Avoid aka Vladimir Ačić, TKNO, Insolate i Ilija Djoković koji su jako poznati DJ-evi i producenti, ne samo u Europi, nego i u cijelom svijetu.

Jako mi je drago što je čast zatvaranja ovoga festivala dobio Alen Milivojevićdodao je za Jabuka.tv mladi mostarski DJ.

Šurkalović trenutno studira pa se ovim još uvijek ne bavi profesionalno, ali kako sam kaže, želi još puno toga naučiti općenito što se tiče glazbe i DJ-inga.

Volio bih da je u Mostaru malo bolja situacija što se tiče elektronske scene.

Ona pomalo napreduje, ali je i dalje dug put pred njom i nadam se da će uskoro ljubitelji ove glazbe imati više mjesta na kojima će ju moći slušati, dodao je Josip za portal Jabuka.tv.

Velika je čast nastupati na festivalu kao što je Mostar Summer Fest

Glazba ga je oduvijek zanimala i gajio je posebnu ljubav prema njoj, a ovim se hobijem počeo baviti prije tri godine.

Prvi nastup Josip je imao u caffe baru Arabica u Mostaru krajem prošle godine, a on mu je bio značajan jer su njegovi prvi izlasci na elektronsku glazbu bili baš u tom klubu. Zatim je u kratkom vremenskom razdoblju imao nekoliko nastupa i oni su većinom bili u Mostaru.

Zanimljivo je da sam na prvom “partyju” išao na nastup poznatog splitskog DJ-a Pere Brčića ( Pero Fullhouse aka Skeptik ), a nedavno sam imao čast dijeliti DJ pult s njim.

Najdraži mi je bio prvi nastup jer je tu sve počelo, nastavio je.

Na Mostar Summer Festu nastupit će u četvrtak od 21 sat pod imenom Pajs, a za kraj je poslao poruku svim čitateljima portala Jabuka.tv.

Ovim putem pozivam sve ljubitelje glazbe da u što većem broju dođu na ovogodišnji Mostar Summer Fest, a posebno ekipu s main stagea da svrate malo i na e-M0tion stagezaključio je mostarski DJ Josip Šurkalović.

(www.jabuka.tv | Ivana Soldo)

Autor

Ivana Soldo

Ivana Soldo

Dvije najveće ljubavi, sport i novinarstvo, uspješno spojila dolaskom na portal Jabuka.tv. Odgojena na sportskim terenima, iste pohodi i danas, samo uz laptop. Voli zalutati i u druge rubrike, ako je priča baš baš dobra.


Komentiraj: