Ekskluzivna premijera filma u Širokom Brijegu na Valentinovo, stiže glumačka postava

Ekskluzivna premijera filma “Živi i zdravi” bit će upriličena u širokobriješkom kinu Borak u srijedu, 14. veljače u 20:00 sati na samo Valentinovo.

U ovom duhovitom filmu koji na slikovit način prikazuje mentalitet i običaje našeg kraja glume poznata imena – Goran Bogdan, Goran Slavić, Tihana Lazović i Mirjana Joković.

“Živi i zdravi” sniman je u prekrasnom krajoliku Crne gore gdje mladenka Dragana dva dana prije svadbe odlučuje da se ipak neće udavati. Njen mladoženja, s druge strane, vodi se onom “što će narod reći” i ne želi izgubiti obraz, pa nastaje uzbudljivi “kaos”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Živi i zdravi (@zivi_i_zdravi_film)

Ova humoristična priča isprepleće niz iznenađujućih preokreta dok istražuje vječni sukob između suvremenosti i tradicije, pružajući gledateljima situacije s kojima se mogu poistovjetiti.

Da atmosfera na premijeri bude još bolja, pobrinut će se glumačka postava koja dolazi u Široki Brijeg, na čelu s našim proslavljenim glumcem Goranom Bogdanom, čija je romantična komedija “Faraway” oduševila gledatelje diljem svijeta.

Stoga, povedite svoju bolju polovicu na ovaj topao i uzbudljiv film “Živi i zdravi” večeras i proslavite dan zaljubljenih u širokobriješkom kinu Borak.

(www.jabuka.tv | Foto: Adriatic Western/Sense Production)

6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.