Ekipa “Aco Petrović” iz Širokog Brijega pobjednik sportskog kviza u Čapljini

Održavanjem sportskog kviza u caffe baru “Azzurro” u Čapljini završena je kvizaška sezona u našem gradu.

Na kvizu koji je organizirao i vodio Danijel Dragičević okupilo se deset ekipa koji su se izvrsno zabavili uz natjecanje u sportskom kvizu koji je obuhvatio razna područja iz raznih vremenskih perioda vezanih isključivo za sport.

Kviz su činile kategorije domišljatog naziva kako natjecatelji ne bih odmah znali kakva se pitanja kriju u njima. Svaka kategorija imala je po pet pitanja a svaka ekipa je birala po jednu kategoriju.

Natjecale su se ekipe “Žrtve Nedžada Fazlije”, “Tri točke”, “Likovi iz bajke 2”, “Aco Petrović”, “Los chicos mejores”, “borja Valero”, “Znaš moju raju”, “Braća Karić”, “Izrazito neugodni” te “Zovi čovika”.

Do zadnje kategorije nije se znao pobjednik, bitku za prvo mjesto vodile su ekipe “Aco Petrović” i “Žrtve Nedžada Fazlije” ali ipak u zadnjoj kategoriji koja je sadržavala pitanja vezana za prepoznavanje staza Formule 1 ekipa “Žrtve Nedžada Fazlije” nije uspjela sustići “Acu Petrovića” (nekada “Centaršut Joje Barišića”  te tako ova ekipa odnosi pobjedu s osvojenim 41 boda.

Drugo mjesto pripalo je ekipi “Žrtve Nedžada Fazlije” sa samo tri boda manje, dakle s 38 osvojenih bodova.

Bila je i tijesna borba za treće mjesto između ekipa “Tri točke”, “Los chicos mejores” i “Likovi iz bajke 2”, a najuspješniji u toj borbi bili su momci iz ekipe “Tri točke” s 35 osvojenih bodova, piše Djaka-city.info.

Prvoplasirana ekipa osvojila je poklon bon u iznosu od 100 KM, a drugoplasirana i trećeplasirana ekipa osvojile su rundu pića.

(www.jabuka.tv)

6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.