Edis Mulalić: Nisam psovao i nagazio suca, isključen sam zbog…

Edis Mulalić, šef stručnog stožera Mladosti iz Doboja kod Kaknja, demantirao je navode delegata utakmice protiv Širokog Brijega u kojem piše da je vrijeđao suca, te namjerno nagazio pomoćnog.

“U 86. minuti odstranjen je trener Edis Mulalić zbog psovanja i vrijeđanja glavnog suca. Pri izlasku s terena namjerno je nagazio četvrtog suca Grbića po stopalu”, navodi se u službenom delegatskom izvještaju nakon susreta Mladosti i Širokog Brijega.

Mulalić je navode delegata demantirao.

“Nakon trećeg žutog kartona našem timu sam prosvjedovao kod glavnog suca susreta i tom prilikom sam iz tehničkog prostora ušao u teren. Sudac me zbog toga isključio i poslao u svlačionicu. Prilikom izlaska s terena davao sam završne upute mojim igračima i mimoišao sam se sa Zoranom Grbićem kojeg uopće nisam nagazio. Niti sam psovao sucima, isključen sam zbog prigovora zbog kartona i zbog ulaska u teren. Zato me i čudi ono što je napisano u delegatskom izvještaju nakon susreta”, rekao je Mulalić nakon utakmice, a potom dodao:

“Ispričao sam se sucima za moje nekorektno napuštanje tehničkog prostora i prigovore, pa se čak s njima i pozdravio nakon današnjeg dvoboja kao i s delegatom. Stoga me čudi ovo što je napisano”.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.